Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Παντρεύεται ο Zach Galifianakis

Στις 11 Αυγούστου ο Zach Galifianakis θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του για αρκετά χρόνια Quinn Lundberg...
με την οποία έχουν συνιδρύσει τον φιλανθρωπικό οργανισμό Growing Voices. Σύμφωνα με το προσκλητήριο του γάμου, αν και περιέχονται όλα τα τυπικά πού, ποιοι, πώς κ.λπ. φαίνεται πως ο Zach έχει βάλει την προσωπική του πινελιά καθώς έχει προσθέσει ένα σκίτσο του αναπαριστώντας τον ίδιο ως άσχημο ξωτικό, ενώ η μνηστή του είναι μία πανέμορφη, ψηλή ξανθιά πριγκίπισσα. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο γάμος θα γίνει στην Καλιφόρνια ή στη Βόρεια Καρολίνα.

Υπάρχει λίστα γάμου υπό το ψευδώνυμο «Paul Dummy» αν και το πιο πιθανό είναι το ζευγάρι να επιθυμεί αντί για δώρα να δοθούν προσφορές στο ίδρυμά τους που σκοπό έχει να βοηθά θύματα οικογενειακής βίας αλλά και να ενισχύει την αγροτική εκπαίδευση στο Μαλάουι. Η 29χρονη νύφη δεν είναι μία απλή ξανθιά όμορφη κοπέλα, σύντροφος ηθοποιού. Πρώην μπαλαρίνα, έχει δίπλωμα στην επίλυση διεθνών συγκρούσεων και είναι εθελόντρια για τη UNICEF στο Αφγανιστάν, στη Βοσνία και την Αφρική.



tromaktiko