Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΟΣ είναι η… Ελισάβετ της τελετής έναρξης!


Με περούκα αλά Ελισάβετ και ταγέρ παρόμοιου χρώματος και σχεδίου με εκείνο που φόρεσε η βασίλισσα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου πόζαρε ο άνδρας που την υποδύθηκε, πηδώντας από το ελικόπτερο με τον James Bond!


H Ελισάβετ δέχθηκε να κινηματογραφηθεί για πρώτη φορά δίπλα στον Daniel Craig (σιγά που την χάλασε κιόλας), ωστόσο, όχι μόνο δεν πήδηξε από το ελικόπτερο, αλλάούτε καν μπήκε σε αυτό!

Ο Gary Connery χαρακτήρισε υπέροχο το ότι ένιωσε έστω για μια φορά… βασίλισσα: «ήταν εκπληκτική εμπειρία. Η μόνη πίκρα που έχω είναι ότι δεν με άφησαν να κρατήσω το φόρεμα της βασίλισσας για ενθύμιο», είπε.

Έμπειρος αλεξιπτωτιστής, με πάνω από 880 άλματα στο ενεργητικό του και συμμετοχή σε κινηματογραφικές ταινίες όπως ο «Indiana Jones», ο Connery έκανε πρόβες για την βασιλική του πτώση στα χωράφια της Αγγλίας. Ούτε, όμως, ο 007 έκανε το άλμα: τον Daneil Craig υποδήθηκε ένας φίλος του Connery, ο επίσης αλεξιπτωτιστής Mark Sutton.

Όπως αποκάλυψε, οι πρόβες έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, ενώ το δύσκολο της τελετής έναρξης ήταν να υπολογίσει σωστά τον άνεμο και το ύψος για να μοιάζουν όλα αληθινά.

Όσο για το πού βρισκόταν όσο εμείς βλέπαμε στις οθόνες μας την πραγματική βασίλισσα;
Σε... μία γέφυρα, κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο!
Πηγή:star.gr