Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

O σκηνοθέτης του Matrix στην πρώτη εμφάνισή του ως transexual


Το ότι ο 47χρονος Λάρι Γουακόφσκι, σκηνοθέτης (μαζί με τον αδελφό του Άντι) των Matrix έχει γίνει πλέον transexual με ροζ μαλλιά ονόματι Λάνα, δεν αποτελεί είδηση. Το γεγονός όμως ότι μόλις έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση – στα πλαίσια του τρέιλερ του Cloud Atlas- είναι.


«Γεια σου, με λένε Λάνα», λέει με σέξι φωνή ο πάλαι ποτέ σκηνοθέτης των Matrix, Λάρι Γουκόφσκι, στο πρώτο -άκρως εντυπωσιακό- τρέιλερ του Cloud Atlas που μόλις κυκλοφόρησε.



Η πρώτη του αυτή εμφάνιση ως γυναίκα επισκίασε λίγο την θερμότατη υποδοχή των φαν σε μια πολυναμενόμενη ταινία που υπογράφουν τόσο οι σκηνοθέτες του Μάτριξ, όσο και ο σκηνοθέτης του Τρέξε Λόλα Τρέξε. Ενώ πρωταγωνιστές είναι -μεταξύ άλλων- οι βραβευμένοι με Όσκαρ Τομ Χάνκς και Χέιλ Μπέρι.



Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Ντέιβιντ Μίτσελ, το Cloud Atlas περιγράφει 6 ιστορίες που εκτυλίσσονται ταυτόχρονα από τον 18ο αιώνα μέχρι και το μέλλον, με τα μέλη του cast να καλούνται να παίξουν τους χαρακτήρες τους τόσο σε διαφορετική ηλικία όσο και σε διαφορετικό φύλο.



Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια είναι ίσως που οδήγησε τους αδελφούς Γουακόφσκι να κάνουν την επανεμφάνισή τους, καθώς εδώ και με δεκαετία ο Λάρι κάνει ορμονοθεραπεία προκειμένου να αλλάξει το δικό του.

Όλα ξεκίνησαν με το που τελείωσαν τα γυρίσματα του τελευταίου Matrix, όταν ο Λάρι -με το που έγινε πλούσιος- άφησε την γυναίκα του (με την οποία ήταν μαζί από το κολέγιο) για μια dominatrix ονόματι Ίλσα Τριξ. Από την οποία και ζήτησε να τον μυήσει στο underground γαλαξία των σαδομαζοχιστικών sex clubs του οποίου και ήταν βασίλισσα.



Πλέον, μια δεκαετία μετά, εργάζεται κανονικά ως Λάνα Γουακόφσκι, την οποία όσοι γνωρίζουν χαρκτηρίζουν ως μια σέξι γυναίκα με ύψος 1,90 και indie ντύσιμο.