Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Στο Ηράκλειο το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο

Αυτό προέκυψε από τον διεθνή οίκο πιστοποίησης Τουριστικών Υπηρεσιών Τripadvisor μέσα... από ψηφοφορία των εκατομμύρια χρηστών του, που με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα,

ψηφίζουν τα καλύτερα εστιατόρια, μαγαζιά, μπαρ και χώρους υπηρεσιών, δίνοντας με τα...κλικ τους τα ιδιότυπα βραβεία!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, απέναντι από τη Λότζια και πρόκειται για το ψητοπωλείο "Πολιτεία" που διατηρεί ο Πέτρος Ανωπολιωτάκης στο κέντρο του Ηρακλείου.

"Είμαι βαθειά συγκινημένος γι΄αυτή τη διάκριση που έρχεται λίγο πριν συνταξιοδοτηθώ και που επιβραβεύει μια προσπάθεια και μια φιλοσοφία ζωής, που είχα από τότε που ξεκίνησα για πρώτη φορά", λέει ο ιδιοκτήτης.

Και συνεχίζει μιλώντας στο Cretalive : "Ποτέ δεν έριξα και δεν ρίχνω βάρος στο κέρδος, αλλά στην προσφερόμενη ποιότητα. Όταν μου χτύπησε την πόρτα η κούριερ για να μου δώσει το βραβείο, στην αρχή νόμισα πως ήταν κανένα μπιλιτάκι της Εφορίας. Όταν άνοιξα το φάκελο και είδα τη διάκριση, δεν πίστευα στα μάτια μου"

Σουβλάκι με... πτυχίο

Κι όλα αυτά, σε ένα μαγαζί, που το αφεντικό αλλά και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είναι πτυχιούχοι.

Ο ιδιοκτήτης τελειώσε πριν 35 χρόνια Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, αλλά δεν εξάσκησε ποτέ το επάγγελμα, καθώς ο έρωτας με το...γύρο ήταν κεραυνοβόλος!

Ο γαμπρός του που σερβίρει έχει τελειώσει Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, ο ψήστης του μαγαζιού έχει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο βοηθός σερβιτόρου σπουδάζει πληροφορική...

newsit.gr