Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νέος πόλεμος Παπαρίζου-Μαυρίδη: Ο Τόνυ απειλεί με ασφαλιστικά μέτρα την Έλενα!


Μπορεί τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Τόνυ Μαυρίδης το τελευταίο διάστημα να..
είχαν ρίξει τους τόνους στη μεταξύ τους κόντρα και να έδειχναν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο προκειμένου να λύσουν τις όποιες διαφορές τους στα κοινά περιουσιακά στοιχεία που έχουν, όμως τελικά τα πράγματα απέχουν πολύ από τη συγκεκριμένη εικόνα.

Κάτι που φάνηκε την προηγούμενη Τρίτη το μεσημέρι, γύρω στις 15,30 όταν η Έλενα Παπαρίζου, έχοντας ενημερώσει τον Τόνυ Μαυρίδη, βρέθηκε στο σπίτι που έχουν αγοράσει μαζί για να πάρει την αλληλογραφία της, όπως πρώτο αποκάλυψε το Nasos blog. Μόνο που δεν πήρε μόνο αυτήν αλλά επιπλέον έναν καθρέφτη και μία πολυθρόνα.

Η απώλεια της τελευταίας ήταν που εξαγρίωσε τον Τόνυ Μαυρίδη καθώς σ' αυτήν καθόταν κάθε φορά που τον επισκεπτόταν στο σπίτι ο πατέρας του. Ήταν τέτοιος ο εκνευρισμός του παραγωγού και μάνατζερ καλλιτεχνών που αμέσως πήρε την Έλενα Παπαρίζου στο τηλέφωνο και την απείλησε με μήνυση. Τότε άρχισε να διαδραματίζεται ανάμεσά τους ένας απίστευτος καβγάς χωρίς τέλος.

Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως και έτσι ο Τόνυ δεν προχώρησε σε μήνυση εις βάρος της πρώην αγαπημένης του. Όσο για την Έλενα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο περιστατικό και συνεχίζει κανονικά την περιοδεία της. Όμως, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τόνυ Μαυρίδη, Γιάννη Καρούζο, θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της τραγουδίστριας ώστε να τη σταματήσουν από παρόμοιες ενέργειες. Κάτι που σημαίνει ότι ο πόλεμος συνεχίζεται!