Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

13χρονος σκότωσε τον έναν αδερφό του και βίασε τον άλλο!


Η υπόθεση του 13χρονου σήμερα Κρίστιαν Φερνάντεζ συγκλόνισε το παγκόσμιο σκηνικό, όταν το 2011, σε ηλικία μόλις 12 ετών, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 2χρονο αδερφό του και βίασε τον 5χρονο ετεροθαλή αδερφό του!


Ο Κρίστιαν Φερνάντεζ είναι ο νεότερος προφυλακισμένος που αναμένει να δικαστεί στην κομητεία του Duval, όμως έχει διχάσει τον κόσμο το γεγονός ότι η υπόθεση του θα εκδικαστεί σαν να ήταν ενήλικας!

Ενώ το 2011, που έγινε το περιστατικό, όλοι τον χαρακτήριζαν σαν το «παιδί του σατανά», το οποίο δεν είχε δικαιολογία για την πράξη του, σήμερα ο κόσμος φαίνεται να είναι διχασμένος, καθώς βγήκαν στην επιφάνεια στοιχεία από το προσωπικό του δράμα.

Ο 13χρονος γνώρισε την παραμέληση και την κακοποίηση από τους ίδιους του τους συγγενείς, όταν ήταν μόλις 2 ετών.

Τότε βρέθηκε γυμνός στον δρόμο, όπου τον είχε παρατήσει η ναρκομανής γιαγιά του, η οποία τον «φρόντιζε», αφού η 14χρονη μητέρα του αγνοούνταν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον είχε βιάσει ο 25χρονος πατέρας του, όταν ήταν πολύ μικρός, ενώ λίγο πριν σκοτώσει τον αδερφό του είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον πατριό του, ο οποίος στην συνέχεια αυτοκτόνησε…

Πρόκειται για την πιο συγκλονιστική υπόθεση που πρόκειται να δικαστεί ποτέ παγκοσμίως.