Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Φρίκη στη Γεωργία: Βίαζαν και χτυπούσαν φυλακισμένους!Εικόνες που σοκάρουν θυμίζοντας το Εξπρές του Μεσονυκτίου προκαλούν πολιτική αναταραχή στη Γεωργία.
Βίντεο που μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί που πρόσκεινται στην γεωργιανή αντιπολίτευση αποκαλύπτουν τα βασανιστήρια κρατουμένωνσε φυλακή της....


Τιφλίδας . Τα βασανιστήρια που, σύμφωνα με τα βίντεο, περιλαμβάνουν τον ξυλοδαρμό και, εν συνεχεία, τον βιασμό κρατουμένων από τους φρουρούς συνταράσσουν τον πολιτικό κόσμο της χώρας λίγες ημέρες τις εκλογές της 1ης Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Γεωργίας , Μιχαήλ Σαακασβίλι, υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα και έδωσε εντολή να αναπτυχθούν άμεσα αστυνομικοί στις φυλακές της χώρας.

Μετά τις αποκαλύψεις που αμαυρώνουν την ηγεσία της χώρας, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μπάτσο Αχαλάια, υπέβαλε την παραίτησή του.

Εξηγώντας τους λόγους της παραίτησης, δήλωσε ότι αισθάνεται την ηθική και πολιτική ευθύνη για το γεγονός ότι αποτύχαμε να εξαλείψουμε αυτή την αποτρόπαια πρακτική. Τόνισε, ωστόσο, ότι πίσω από τα αποκαλυπτικά βίντεο κρύβεται η αντιπολίτευση της χώρας.