Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ίσως ο πιο αφελής κλέφτης όλων των εποχών, προδώθηκε μόνος του στην αστυνομία!

Αφού έκανε την διάρρηξη, πήγε στην αστυνομία για να παραπονεθεί για τη ζημιά που του προκάλεσαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο αμάξι του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 21χρονος Jerry Lee Washington Jr., εισέβαλε σε αστυνομικό τμήμα της Αλαμπάμα για να κάνει μήνυση γιατί κάποιος του είχε προκαλέσει ζημιά στο αμάξι του. Μετά από μια μικρή έρευνα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως πριν μερικές ώρες ο νεαρός έκανε διάρρηξη στο σπίτι του Joey Buchanan, όπου τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν στο σπίτι με τον παππού του.


Ο 21χρονος την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, όρμηξε κατα πάνω τους με αποτέλεσμα να απειληθεί άμεσα οι ζωή τους. Ο ηλικιωμένος άντρας, που ήταν οπλισμένος, βλέποντας το αυτοκίνητο να έρχεται κατα πάνω τους πυροβόλησε 2 φορες, με αποτέλεσμα να αφήσει σημάδια από τις σφαίρες στο αυτοκίνητο.


Ο θρασύτατος διαρρήκτης, μετά από ότι έκανε πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει μήνυση για τις φθορές στο αμάξι του! Φυσικά, οι αστυνομικοί μόλις αντιλήφθηκαν τί είχε συμβεί τον συνέλαβαν, ενώ κατηγορείται για ληστεία τρίτου βαθμού, παράνομη είσβολή σε ξένη περιουσία και απόπειρα φόνου.

seleo.gr