Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τι δηλώνουν για το ερωτικό τρίγωνο Κασιδιάρης – Παπαχρήστου


Σάλος προκλήθηκε μετά τις αποκαλύψεις – φωτιά που έκανε ο πρώην αρραβωνιαστικός της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, υποστηρίζοντας λίγο πολύ ότι η πρώην αγαπημένη του διατηρούσε παράλληλη ερωτική σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Τόσο η αθλήτρια που αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξ αιτίας του περιβόητου ρατσιστικού tweet, όσο και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κλήθηκαν σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι. Κανένας εκ των δύο δεν τα διέψευσε.

Ούτε και τα επιβεβαίωσε. Αμφότεροι προτίμησαν να απαντήσουν… αοριστολογώντας.

Για την ακρίβεια, η Βούλα Παπαχρήστου, όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του ΙΟΝΙΟΝ FM, εάν διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, απάντησε:

“Δεν μπορώ να διαψεύσω τώρα πράγματα τα οποία γράφονται είτε για καλό ή για κακό σκοπό”.

Όταν όμως ερωτήθηκε για το χωρισμό της με τον Λευτέρη Χαχαμίδη, με τον οποίο θα ανέβαινε τα σκάλια της εκλησίας, ήταν πιο σαφής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκόπευε να τον παντρευετί, ποτέ δεν είχε δηλώσει δημόσια κάτι τέτοιο κι αν στην πρόταση γάμου που της έκανε είπε ναι, το έκανε γιατί δεν μπορούσε να πει όχι μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο.

Όσο για τον Ηλία Κασιδιάρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη”, όταν ερωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την αθλήτρια που αποκλέιστηκε από τους Ολυμπιακούς, απάντησε:

“Δεν το γνωρίζω και τα προσωπικά τα δικά μου δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Είμαι εκπρόσωπος τύπου ενός κόμματος και εκφράζω τις πολιτικές θέσεις του κόμματός μου”.