Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑΓΗ : Το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση με οξύ, μετά από τρία χρόνια


Η Katie Piper το 2008 δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύντροφό της. Το πρόσωπο της παραμορφώθηκε και υποβλήθηκε σε πολλές επεμβάσεις για να το αποκαταστήσει.

Παρά το τραγικό γεγονός που της άλλαξε την ζωή, συνεχίζει την ζωής της βοηθώντας και άλλους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στην κατάσταση της. Με την εμφάνιση στο «TV Choice Awards» άφησε τους πάντες έκπληκτους. Κατά την είσοδο της στο ξενοδοχείο «Savoy hotel» ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.
Η 27χρονη δημιούργησε μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά ανθρώπους που έχουν παραμορφωθεί. Η φιλανθρωπική της οργάνωση έχει λάβει μεγάλη ανταπόκριση και αυτό την χαροποιεί ιδιαίτερα.
Φαίνεται ότι μετά από τις πολλές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, έχει βελτιωθεί η κατάσταση του προσώπου της. Η Katie ήταν 24χρονών και δούλευε σαν μοντέλο όταν υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού, χάνοντας έτσι τα βλέφαρα της, το αριστερό αυτί κατά το ήμισυ και μεγάλο μέρος της μύτης της.
Τα μάτια της, το στόμα, η γλώσσα, ο οισοφάγος, τα χέρια, ο λαιμός καήκαν. Οι προσπάθειες της ιατρικής ομάδας απέδωσαν και η Katie εμφανίστηκε στην εκδήλωση πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η εμφάνιση της στο «TV Choice Awards»
Το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση με οξύ μετά από τρία χρόνια (2)

Μετά από τρία χρόνια
Το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση με οξύ μετά από τρία χρόνια (3)

Το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση με οξύ μετά από τρία χρόνια (4)

Η Katie Piper πριν την επίθεση και μετά
Το μοντέλο που δέχτηκε επίθεση με οξύ μετά από τρία χρόνια (5)