Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Κρήτη: Τι φαντάζεστε ότι ζήτησε Ουκρανός κροίσος στο ξενοδοχείο που διέμενε;

Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίας διέμενε στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου έναν
ολόκληρο μήνα και μια μέρα ζήτησε κάτι που πολύ δύσκολα θα ξεχαστεί.. Μπορεί το μπαρ ενός ξενοδοχείου να μετατραπεί μέσα σε λίγες ώρες σε υπερπολυτελέστατη σαλοτραπεζαρία σπιτιού με όλα τα ... κομφόρ για να ικανοποιηθεί η επιθυμία ενός βαθύπλουτου πελάτη; Η απάντηση είναι ναι!

Η ιστορία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή και έλαβε σάρκα και οστά στην Ελούντα όπου ένας Ουκρανός Κροίσος ζήτησε από την διοίκηση του Elounda Beach όπου διέμενε να μετατρέψει το μπαρ του ξενοδοχείου σε χώρο σπιτιού με όλες τις ανέσεις προκειμένου να παραθέσει δείπνο στη σύζυγό του και τους γονείς της.


Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πατρις'' μέσα σε μερικές ώρες το μπαρ μετατράπηκε σε ... σπίτι με τραπεζαρία πολυτελείας και ακριβά σερβίτσια, τζάκι, καναπέδες τηλεόραση, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και πίνακες ζωγραφικής όπου ο Ουκρανός επιχειρηματίας με την παρέα τους απόλαυσαν το δείπνο τους σε ένα χώρο που τίποτα δεν θύμιζε μπαρ!


Το δείπνο έγινε το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου και περιελάμβανε ακριβά κρασιά, χαβιάρι και αστακούς ενώ στοίχησε στον Ουκρανό επιχειρηματία μερικές χιλιάδες ευρώ ! Σύμφωνα με το prismanews.gr, το σκηνικό ... ξηλώθηκε λίγες ώρες μετά όπου ο χώρος επέστρεψε στην αρχική του χρήση. Ο βαθύπλουτος επιχειρηματίaς διέμενε στη βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου έναν ολόκληρο μήνα.


Πηγή: newsit.gr