Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

«Τελικός για τον Ολυμπιακό»




Το σύνθημα της νίκης απέναντι στη Μονπελιέ
έδωσε ο Τζιμπούρ, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Γαλλία.




Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 8 και στις 9 το πρωί αναχώρησαν για το Μονπελιέ όπου την Τετάρτη (24/10) αντιμετωπίζουν τη γαλλική ομάδα για την τρίτη αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.




Ο Ράφικ Τζεμπούρ ήταν ο μόνος που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο τονίζοντας: «Και οι δύο θέλουμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί οι πιθανότητες να δείχνουν πως μπορούμε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα, εμείς, πάντως, σκεφτόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς είναι τελικός για εμάς».




Για να προσθέσει: «Είναι περίπλοκο αυτό γιατί θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Θέλουμε επίσης να πάρουμε βαθμούς. Αυτό επιθυμεί και ο Ζαρντίμ. Πρέπει να πάρουμε πόντους από αυτό το ματς. Θα κάνουμε τα πάντα. Δεν είμαι προπονητής, αλλά η Μονπελιέ είναι δυνατή και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Έχει γαλλική νοοτροπία, έχει νέα ταλέντα, αλλά λίγη εμπειρία και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε».




Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε στην αποστολή τους Κάρολ, Μέγερι, Χολέμπας, Μανωλά, Τοροσίδη, Γκρέκο, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτη, Φέισα, Ντιόγο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Λυκογιάννη, Μασάντο, Κοντρέρας και Ντιακιτέ. Εκτός έμειναν οι Σιόβας, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης και Παπάζογλου.