Το 2006 Ιάπωνες και Ρώσοι επιστήμονες έκαναν ένα πείραμα. Έστειλαν σπόρους κριθαριού στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και τους φύτεψαν εκεί για να μελετήσουν την ανάπτυξη των φυτών σε μηδενική βαρύτητα. Αφού πέρασε 5 μήνες σε τροχιά, η πολύτιμη σοδειά επέστρεψε στη γη. Η ιαπωνική ζυθοποιία Sapporo αγόρασε την παραγωγή και εμφιάλωσε την πρώτη διαστημική μπύρα. Η περιεκτικότητά της σε αλκοόλ ήταν 5,5% και όσοι την ήπιαν είχαν την ευκαιρία να βάλουν στο ποτήρι τους ένα κομμάτι από το … σύμπαν.
moneypro.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου