Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μπορεί η Catarina να αποδείξει ότι είναι παρθένα;

Η Catarina Migliorini θα κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 20 της με έναν Ιάπωνα που αγόρασε την παρθενιά της για 600.000 ευρώ, όμως μπορεί να αποδείξει ότι είναι πραγματικά παρθένα;Και ενώ ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Justin Sisely λέει πως υπάρχουν τεστ που μπορούν να αποδείξουν ότι η 20χρονη Βραζιλιάνα Catarina Migliorini είναι παρθένα οι ειδικοί που μίλησαν στην εφημερίδα Huffington Post λένε πως αυτό δεν είναι δυνατό...

Είπαν λοιπόν ότι ναι μεν ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να καθορίσεις την παρθενιά είναι να μην είναι διαρρηγμένος ο παρθενικός υμένας όμως μια γυναίκα μπορεί να σπάσει τον υμένα της με τη χρήση του ταμπόν ή ακόμα και με τη γυμναστική!


Πάντως ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είπε ότι η Migliorini και ο Ιάπωνας θα κάνουν σεξ στα μέσα του Νοέμβρη. Αυτό θα γίνει σε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο θα πετάει από την Αυστραλία στις ΗΠΑ έτσι ώστε να μην παραβιάσουν κάποιο νόμο σχετικά με την πορνεία. Πρόσθεσε επίσης ότι στο project "VirginsWanted" έχει επενδύσει πολλά και δεν θα το έκανε σε περίπτωση που οι δύο συμμετέχοντες δεν είναι παρθένοι.