Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Παντρεύτηκε ο ιδρυτής της Wikipedia Jimmy Wales

Υπό τους ήχους της… γκάιντας παντρεύτηκε ο ιδρυτής της Wikipedia, Jimmy Wales, την πρώην γραμματέα του Tony Blair, Kate Garvey, το Σάββατο σε μια ιδιωτική τελετή στην...
εκκλησία Wesley στο Λονδίνο. Η σελίδα του στη Wikipedia ενημερώθηκε άμεσα για τη χαρμόσυνη αλλαγή στην «προσωπική ζωή» του! Τους νεόνυμφους τίμησε με την παρουσία του ο πρώην πρωθυπουργός Tony Blair με τη σύζυγό του Cherie, αφού η νύφη ήταν η πλέον έμπιστή του γραμματέας, η οποία διαχειριζόταν το υπουργικό του ημερολόγιο!

Μια διαφορετική νότα στη γαμήλια ατμόσφαιρα έδωσε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Στρατηγικής του πολιτικού γραφείου του τέως πρωθυπουργού, Alastair Campbell , που υποδέχτηκε τους νεόνυμφους φορώντας το παραδοσιακό σκωτσέζικο κιλτ και παίζοντας γκάιντα!

Αυτός είναι ο τρίτος γάμος για τον 46χρονο Wales και ο πρώτος για τη νύφη, η οποία σήμερα είναι διευθύντρια στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων Freud Communications. Το ζευγάρι που συναντήθηκε για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός, έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί. Ο ιδρυτής της Wikipedia έχει ακόμη ένα παιδί από τη δεύτερη σύζυγό του του Christine Rohan. Έχει ονομαστεί από το περιοδικό Time ως ένας από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο.





agelioforos.gr