Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11 ;;;

Γενικό προφίλ

Η αυλαία της ημέρας ανοίγει με την Σελήνη στον Αιγόκερω να προτάσσει υπευθυνότητα, σωφροσύνη και αυτοσυγκράτηση, ενώ παρά την υποτιθέμενη αργία, υπάρχουν πολλές δουλειές που σας περιμένουν. Το κρύο ίσως γίνει πιο έντονο και χρειαστεί να πάρετε μέτρα για να ζεστάνετε τόσο το σπίτι όσο και τις σχέσεις σας. Συγχρόνως, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω δείχνει ότι η καθημερινή απάντηση στο «Τι κάνεις;» θα είναι «Στον αγώνα».


ΚΡΙΟΣ
«Μετά από αυτό τι;»
Ο τομέας της εργασίας σας απασχολεί περισσότερο, καθώς γεγονότα και εξελίξεις σας κρατούν σε εγρήγορση. Σε αισθηματικά ζητήματα υπάρχει βελτίωση και πολλοί αυτοί την εποχή ίσως συνάψετε μια νέα σχέση. Συγχρόνως, σε οικονομικά ζητήματα υπάρχουν αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις. Πολύ πιθανόν να λάβετε πίσω χρήματα που σας οφείλουν.

ΤΑΥΡΟΣ
«Αργά και σίγουρα»
Σήμερα, χρειάζεται να έχετε ένα πρόγραμμα για μια σειρά από μετακινήσεις και επαφές που θα κάνετε, καθώς κάποιες από αυτές θα σας πάρουν περισσότερο χρόνο και θέλετε να τα προλάβετε όλα. Πολύ πιθανόν να αγοράσετε κάποιο βιβλίο, να μιλήσετε με κάποιο άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία ή να εκφράσετε την άποψη σας για σημαντικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Μπρος ή πίσω»
Τα έξοδα αυξάνονται και εσείς καλείστε να είστε συνετοί και να χειρίζεστε με φειδώ τα πιθανά οικονομικά σας αποθέματα. Παράλληλα, στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται ευκαιρίες που σας κάνουν να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσετε σε μια σχέση. Το μόνο εμπόδιο αποτελεί το παρελθόν, καθώς μια παλιά ιστορία επανέρχεται στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Τα θέλω όλα στην εντέλεια»
Σήμερα, είναι μια μέρα που θέλετε και να προλάβετε να επιμεληθείτε την εμφάνισή σας και να είναι όλα τύπος και υπογραμμός όσον αφορά σε μια εκδήλωση ή γιορτή που γίνεται για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως αγχώνεστε λίγο παραπάνω από όσο χρειάζεται και έτσι χάνετε πολύτιμη ενέργεια. Χαλαρώστε και τα πράγματα θα κυλήσουν πολύ πιο ήρεμα και ευχάριστα.

ΛΕΩΝ
«Σαν πολλά μου έπεσαν»
Απλά καθημερινά πράγματα ίσως συσσωρευτούν και τα δείτε ως αγγαρεία, γεγονός που θα αναστείλει την ενέργεια σας και θα κάνετε πολύ περισσότερη ώρα για να τα διεκπεραιώσετε από όσο συνήθως. Μην αφήσετε μικρά εμπόδια να πάρουν τεράστιες διαστάσεις και ευχαριστηθείτε συζητήσεις και βόλτες με φίλους και γνωστούς. Πιθανές καλές ειδήσεις για τα αισθηματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Με σχέδιο»
Με το ρόλοι στο χέρι είσαστε σήμερα, καθώς μια υποχρέωση δεν σας αφήνει να χαλαρώσετε ούτε πριν ούτε μετά την ολοκλήρωσή της. Ωστόσο, πολύ γρήγορα θα καταλάβετε ότι κάτι τέτοιο δεν σας βοηθά, αντίθετα χάνετε πολύτιμες στιγμές. Οικονομικά παίρνετε μια μεγάλη ανάσα είτε με τη βοήθεια του συντρόφου είτε μέσα από μια συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ
«Όλα για την οικογένεια»
Με τη Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο πρώτο μέλημά σας σήμερα είναι η οικογένεια και ίσως λίγο περισσότερα τα μεγαλύτερα μέλη της που θέλουν περισσότερη φροντίδα και ενδιαφέρον. Συγχρόνως, με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας αρέσει να παίζετε με την εμφάνιση σας, να κάνετε μικρά αλλά όμορφα έξοδα που μπορούν να την αναδείξουν και να ανεβάσουν τη διάθεση σας στα ύψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Έρωτας ο στυλοβάτης»
Οι σκέψεις σας επικεντρώνονται γύρω από μια σοβαρή συζήτηση ή ένα επαγγελματικό ζήτημα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην αφήσετε την ανησυχία να σας κυριεύσει, αντίθετα επιτρέψτε στη δύναμη της σύνεσης να σας καθοδηγήσει. Παράλληλα, ένας μυστικός έρωτας ή ένα κρυφό φλερτ σας δίνει χαρά και σας ταξιδεύει μακριά από έγνοιες και σκοτούρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Βαρέθηκα να περιμένω»
Με τη είσοδο του Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο εγκαινιάζετε μια περίοδο που αφενός τα έξοδα θα τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και αφετέρου θα γίνετε πιο δραστήριοι όσον αφορά τα οικονομικά σας. Σήμερα, ίσως νιώσετε κάπως περιορισμένοι οικονομικά και δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποιες επιθυμίες ή ανάγκες με τη συνήθη ευκολία. Ωστόσο, είναι προτιμότερη μια θετική παρά μια αρνητική αντιμετώπιση της κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τέλος στα ληγμένα»
Επιτέλους, μια περίοδος εσωτερικής αναστάτωσης και δοκιμασίας λήγει και μπορείτε με μεθοδικές και μελετημένες ενέργειες να κάνετε την αρχή για την επίτευξη των θεμελιωδών προτεραιοτήτων σας. Συγχρόνως, γίνεστε πιο μαχητικοί και ίσως κάπως ανταγωνιστικοί. Αισθηματικά, η αδρεναλίνη ανεβαίνει και θα αισθανθείτε ότι εσείς είστε ο μαγνήτης και οι άλλοι το σίδερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Στην αιχμή του δόρατος»
Ίσως αισθάνεστε κάπως ευάλωτοι και κουρασμένοι ενώ αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να προσέξετε την υγεία σας. Οι σχέσεις με αδέρφια ή κοντινούς συγγενείς ίσως ταραχθούν και αισθανθείτε θύμα καταστάσεων. Ωστόσο, αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος, η άλλη δείχνει ότι θα πολεμήσετε για τις απόψεις σας, χωρίς ωστόσο να κοντραριστείτε ανοιχτά.

ΙΧΘYΕΣ
«Λίγες κουβέντες»
Η σχέση με ένα μεγαλύτερο αδερφό ή με ένα φίλο μπορεί σήμερα να σας προβληματίσει και διάφορα γεγονότα που συνδέονται με αυτόν να αποτελέσουν τροφή για σκέψη. Συγχρόνως, θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε με προσοχή τα σχέδιά σας και να φτιάξετε ένα πλάνο για αυτό. Αισθηματικά, χαίρεστε τις χαρές του έρωτα με φόβο και πάθος.
aniwthoi.net