Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτα ρεαλιστικά σκίτσα από την 19χρονη Rajacenna




Δείτε την εντυπωσιακή δουλειά της μικρής Ολλανδέζας που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο.



Η Rajacenna γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1993 στην Ολλανδία και σε ηλικία μόλις 4 ετών ξεκίνησε το modelling για διάφορες γνωστές Ολλανδικές εταιρείες. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν σε ένα τηλεοπτικό σόου, στα 5 της χρόνια. Μετά από αυτό έπαιξε μερικούς ρόλους σε Ολλανδικές σαπουνόπερες, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και όταν έφτασε τα 12 άρχισε να παρουσιάζει το Kinderjournaal, την πρώτη ολλανδική WebTV για παιδιά, η οποία έχει μεταδοθεί και σε τοπική τηλεόραση. Πήρε συνεντεύξεις από πολλούς διάσημους Ολλανδούς, αλλά και παγκόσμια γνωστούς ανθρώπους όπως οι Phil Collins, David Faustino, Ken Kercheval και Lorenzo Lamas.


Το καλοκαίρι του 2009 ξεκίνησε να ζωγραφίζει πορτραίτα με μολύβι και αμέσως το ταλέντο της ανακαλύφθηκε από έναν Αμερικανό εκδότη, ο οποίος και την προσέγγισε για να της ζητήσει να δημοσιεύσει το έργο της στο «Amazing pencil portraits 2». Το συγκεκριμένο βιβλίο περιέχει ρεαλιστικά σκίτσα από μολύβι που δημιούργησαν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του κόσμου.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Rajacenna δεν είχε κάνει ποτέ μαθήματα ζωγραφικής και επομένως είναι μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνιδα, η οποία παράτησε το σχολείο στα 14 της για να γίνει επαγγελματίας καλλιτέχνις στα 17.


Σύμφωνα με διάφορους ειδικούς, κανείς άλλος δεν έχει δείξει τόσο μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική ρεαλιστικών πορτραίτων, σε τόσο μικρή ηλικία.