Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Χριστίνα Πάζιου: Φωτογραφίζεται με το μπουκάλι στον…Αυτό το κορίτσι η Χριστίνα Πάζιου έχει βαλθεί να με τρελάνει.Και μαζί με μένα όλο το αντρικό κοινό. Συνεχίζει τις…ανατρεπτικές γυμναστικές της και μας κάνει να νιώθουμε τόσο άσχετοι που όλα αυτά τα χρόνια λιώνουμε στο αερόβιο πάνω σε διαδρόμους και ποδήλατα. Αυτό λοιπόν, το πρόγραμμα με το μπουκάλι συνιστά το νέο πρόγραμμα γυμναστικής του ηλεκτρονικού γυμναστηρίου!

Ονομάζεται ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΩΝ!!! Και όπως λέει η ίδια «Έδώ μετράει και το μέγεθος του μπουκαλιού, και η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα του υγρού που θα χρησιμοποιήσει ο ασκούμενος…Η δικαίωση της Τζούλιας. Η σαμπάνια στην ταινία ήταν για λόγους γυμναστικής τελικά.

Εκεί να δεις πόσο μετρούσε το μέγεθος και η ποιότητα των υγρών στην κατά τα άλλα ασκούμενη Τζούλια…Δείτε τις φωτογραφίες και όλες εσείς που έχετε ευαισθησία-με την καλή έννοια- μην το δοκιμάσετε μόνες στο σπίτι…

Τελικά η Πάζιου ξέρει καλά και από μπουκάλια…(Οι φωτογραφίες είναι backstage και είμαι σίγουρος ότι θα με ψάχνει σήμερα να με βρει).

gossip-tv