Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Σοκ! Δολοφόνησε και τεμάχισε σύζυγο και εραστή με αλυσοπρίονο!



Η 32χρονη Estibaliz Carranza γνωστή και ως "Γυναίκα Πάγος" ομολόγησε τις φρικιαστικές δολοφονίες..του πρώην άντρα της και του εραστή της, που αφού τους πυροβόλησε τους τεμάχισε με αλυσοπρίονο και τους τοποθέτησε στην κατάψυξη του καταστήματός της!

Η δολοφόνος που έχει διπλή μεξικανική και ισπανική υπηκοότητα, είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος με παγωτά στην Βιέννη.

Η "γυναίκα πάγος" όπως την αποκαλούν τα Αυτριακά Μέσα Ενημέρωσης, πυροβόλησε και σκότωσε τους δυο άντρες και έπειτα άνοιξε την μηχανή του πάγου για να καλύψει τον θόρυβο του αλυσοπρίονου που χρησιμοποίησε για να τεμαχίσει τα πτώματα!

Στη συνέχεια τα τοποθέτησε σε σακούλες και τα έκρυψε κάτω από το πάτωμα στο κελάρι του μαγαζιού της... Μάλιστα αμέσως μετά πήγε για μανικιούρ καθώς όπως δήλωσε η ίδια, τα νύχια της είχαν καταστραφεί από τη χρήση του αλυσοπρίονου...

Όπως μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία η Καράντζα, που είχε κάνει μαθήματα σκοποβολής, ήταν δυο μηνών έγκυος -όταν συνελήφθη- από έναν τρίτο άντρα(!) με τον οποίο και παντρεύτηκε κατά την διάρκεια του εγκλεισμού της στη φυλακή.
Το αγοράκι της που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2011 ζει με τους γονείς της στην Ισπανία.

Στη δίκη που αναμένεται να διαρκέσει μια εβδομάδα, η εισαγγελέας περιέγραψε την κατηγορουμένη, η οποία εισήλθε στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου φορώντας ένα γκρι φουστάνι και συνοδευόμενη από αστυνομικούς και τον διάσημο δικηγόρο Ρούντολφ Μάγιερ, ως μια "ψυχρή γυναίκα" και μια "ωρολογιακή βόμβα που ήταν έτοιμη να εκραγεί".

Η ανακάλυψη των άτυχων ανδρών έγινε τυχαία από εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες συντήρησης στο κελάρι του καταστήματος της δολοφόνου