Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Παρολίγον φονικό σε προβολή του “Breaking Dawn Part 2″

Οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από το τραγικό γεγονός που είχε εξελιχθεί στην Aurora του Colorando, με τον 24χρονο James Holmes να πυροβολεί και να σκοτώνει 12 θεατές και να τραυματίζει άλλους 58 που ήταν έτοιμοι να δουν το “The Dark Knight Rises” σε έναν τοπικό κινηματογράφο. Λίγους μήνες μετά, η ιστορία ήταν έτοιμη να επαναληφθεί. Η αστυνομία συνέλαβε τον 20χρονο Blaec Lammers στην πόλη Bolivar του Missouri o οποίος ήταν έτοιμος να μπει σε κινηματογράφο και να πυροβολήσει τους θεατές που θα παρακολουθούσαν την ταινία “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2”.
Ο Lammers κατηγορείται με επίθεση πρώτου βαθμού, φόνο εκ προμελέτης, τρομοκρατική επίθεση και ένοπλη εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με αντιπρόσωπο του αστυνομικού τμήματος του Bolivar, και ο ίδιος έχει προφυλακιστεί με $500.000 εγγύηση. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για τα σχέδια του Lammers από την μητέρα του η οποία ανησύχησε όταν τον είδε να αγοράζει όπλα και πάνω από 400 σφαίρες.
telight
Όταν συνελήφθη από την αστυνομία ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του λέγοντας ότι ήταν έτοιμος να πάει να πυροβολήσει θεατές σε ένα τοπικό κινηματογράφο καθώς είχε ήδη αγοράσει το εισιτήριό του για το “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2” για την Κυριακή. Αλλά αναγκάστηκε να αλλάξει τα σχέδιά του και να πάει να πυροβολήσει άτομα σε ένα εμπορικό κέντρο μιας και πίστευε ότι επειδή θα του τελείωναν γρήγορα οι σφαίρες θα μπορούσε να διαρρήξει ένα κατάστημα όπλων εκεί και να έπαιρνε όσες ήθελε.
Ο Lammers είπε επίσης πως είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του εδώ και καιρό, αν και η αστυνομία δεν ανέφερε για το ποια φάρμακα επρόκειτο. Τέλος ανέφερε πως το 2009 είχε σκοπό να μαχαιρώσει έναν υπάλληλο του ίδιου εμπορικού κέντρου και τον ακολουθούσε μέσα σε αυτό, αλλά τον κατάλαβαν οι αστυνομικοί του εμπορικού κι αναγκάστηκε να τα παρατήσει.
Η ιστορία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και θα σας ενημερώνουμε για ότι γίνεται γνωστό.
Πηγη ; reel.gr