Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

RIHANNA: Το αιδοίο μου φέτος περνάει καλά!Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε η Rihanna και φυσικά με τις δηλώσεις της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις…
«Σήμερα φοράς πολλά σε σχέση με αυτό το εξώφυλλο. Τι συνέβη εκείνη τη μέρα; Δεν είχαν budget για ρούχα; Έφταιγε ο στυλίστας;» σχολίασε η παρουσιάστρια, ενώ στη συνέχεια τη ρώτησε αν νιώθει άνετα ποζάροντας γυμνή. «Κανείς δεν νιώθει ποτέ 100% άνετα με αυτό, να ποζάρει χωρίς ρούχα μπροστά σε αγνώστους -στους φωτογράφους για παράδειγμα. Αλλά είναι κάτι σαν ρόλος. Πρέπει να “μπεις” σε αυτόν».
Λίγο αργότερα, η Ellen θυμήθηκε μια παλιότερη συνέντευξή τους, τότε που η 24χρονη τραγουδίστρια, σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, είχε απαντήσει πως «Αυτή τη στιγμή, η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη», δείχνοντας λίγο πιο κάτω και λέγοντας ότι δεν περνάει καλά… το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.
Στη συνέντευξη, όμως, της Τρίτης η Rihanna είπε ότι φέτος «περνάει καλύτερα!», με τη DeGeneres να του… απευθύνει το λόγο και να του δίνει τα συγχαρητήριά της!