Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 23/12 τα Ζώδια!

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2012

Κριός
21/3-20/4

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα, αγαπητέ Κριέ, μιας και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμα σου και μην φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν, φίλε Κριέ. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις άλλο λοιπόν έξω από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την καλή διάθεση που σε διακρίνει, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αν είσαι Κριός. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα του παρελθόντος και συγκεντρώσου σε αυτά που θες να κάνεις από εδώ και στο εξής. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και το άγχος σιγά σιγά θα σε καταβάλλει

Ταύρος
21/4-20/5

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Ταύρε. Με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την ενασχόληση με πολλά ζητήματα ταυτόχρονα. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα, που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε κυριεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έχεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα. Μίλησε λοιπόν μαζί του και ξελάφρωσε την ψυχούλα σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος σου, προσπάθησε να γεμίσεις τον χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, απόφυγε να κάνεις κινήσεις, που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα πρέπει να αποδεχτείς περαιτέρω κουβέντες και γκρίνιες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, αγαπητέ Δίδυμε, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για εσένα, συνέχισε το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς το σύντροφό σου, γιατί θα έχεις αψιμαχίες μαζί του χωρίς λόγο. Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι που να σε ενθουσιάζει στο πλευρό σου, κάνε λίγο υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη και κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί. Στο χέρι σου είναι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.

Καρκίνος
22/6-22/7

Αυτή η Κυριακή θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Πλούτωνα και σε ευνοεί. Θα έχεις εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα μπορούν να ξεπεραστούν, αν τις χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές τα καβγαδάκια είναι και το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου, το αποψινό βράδυ θα ανεβάσει τόσο την γοητεία σου οπότε κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα καθώς και να παρουσιάσεις τα νέα σου σχέδια που αφορούν αποκλειστικά το αντικείμενο σου, στους ανωτέρους σου. Οι οιωνοί είναι τόσο καλοί για το ζώδιο σου που γρήγορα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Λέων
23/7-23/8

Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου, αγαπητέ Λέων, και μπορείς να πετύχεις με ό,τι καταπιαστείς, αρκεί μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα και μετά να απαντήσεις. Ίσως θα ήταν καλό να τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος που εμπιστεύεσαι και είναι βέβαιο ότι θα σε συμβουλέψουν, με γνώμονα το δικό σου καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου αυτό το βράδυ, φίλε Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άλλαξε λίγο τακτική, φλέρταρε, διασκέδασε και δείξε πιο θετική διάθεση σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Μην απορρίπτεις κάτι, αν πρώτα δεν έχεις αφήσει τα περιθώρια να σου δείξει τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και πρέπει να είσαι σε συνεχή εγρήγορση. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες, αγαπητέ Παρθένε. Καλό είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή πορεία, φίλε Παρθένε, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που μπορεί να δημιουργούν κάποια συννεφάκια στη σχέση σας. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ευνοούν και εσένα που δεν έχεις μόνιμο ταίρι, ώστε να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην έχεις άγχος για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει με τις ικανότητές σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι ευκολόπιστος με άτομα που έχουν εισέλθει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία άνοδος, με ένα μπόνους που θα λάβεις ή με αναδρομικές πληρωμές.

Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Ζυγέ, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις εκνευρισμό για καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη και πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις, μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε, φίλε Ζυγέ. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη σήμερα πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μία ενδιαφέρουσα μέρα, αν είσαι Ζυγός, με σένα να γίνεσαι αποδέκτης του θαυμασμού και της εκτίμησης τόσο των συναδέλφων σου, όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και πρέπει να κάνεις μία μικρή οικονομία και να μην ξοδέψεις χρήματα σε άσκοπες αγορές.

Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Προσπάθησε να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ό,τι καλύτερο, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, που συνεχώς πληθαίνουν λόγω της δικής σου αδράνειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, φίλε Σκορπιέ, θα κάνουν σήμερα το σύντροφό σου να διώξει τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχει για εσένα. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που περιμένεις ακόμη στη ζωή σου, άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου και ετοιμάσου να το υποδεχτείς πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Σκορπιός, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και σε επηρεάζει θετικά. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μία διεκδίκηση αύξησης από τους ανωτέρους σου έχει πολλές πιθανότητες πραγματοποίησης.

Τοξότης
23/11-21/12

Αγαπητέ Τοξότη, απόφυγε με εξυπνάδα και διπλωματία τα παιχνίδια επιβολής αυτήν την ημέρα, εφόσον οξύνεται το δυναμικό μυαλό σου, η εφευρετικότητα και η δημοτικότητά σου. Είναι κάτι που δεν το χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, μια και η παρουσία σου δεν περνάει πουθενά απαρατήρητη. Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα γοητεύεις όπου κι αν εμφανίζεσαι και η ευφράδειά σου θα κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να κρέμονται από τα χείλια σου. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο το σύντροφό σου, φίλε Τοξότη. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να διατηρήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να χαρείς, να ξέρεις το αποψινό βράδυ είναι πολύ θετικό για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σήμερα, γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα φάση, δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Προχώρα σήμερα με θάρρος στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις την επιτυχία που θέλεις, αγαπητέ Αιγόκερε. Οι πλανήτες στέκονται θετικά στο πλευρό σου, ιδιαίτερα ο Ήλιος που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου και σε βοηθάει να διαπρέψεις με ό,τι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσπαθήσεις να μην ξεστομίσεις σκληρά λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις που μπορείς να τις αποφύγεις, φίλε Αιγόκερε. Μην φορτίσεις το σύντροφό σου με προβλήματα, που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Εσύ που ακόμα δεν έχεις ταίρι στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις, αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα, που μπορεί να έχεις στη δουλειά σου σήμερα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι επίσης να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και να μην τα αφήσεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου.

Υδροχόος
20/1-19/2

Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, και ίσως από το μεσημέρι και μετά να μελαγχολήσεις κάπως. Κάνε θετικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις τα δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, σε περιμένει ένα όμορφο βράδυ και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα είναι υπέρ του δέοντος ρομαντικό. Εκμεταλλεύσου το, για να του εξομολογηθείς όσα σε αγχώνουν και βάλτε από κοινού νέες βάσεις στο δεσμό σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, που είναι πάντα δίπλα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να τις σκεφτείς πολύ καλά, πριν να τις αποδεχτείς.

Ιχθείς
20/2,20/3

Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, φίλε Ιχθύ, και φρόντισε μιλήσεις με το σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και σ’ εσένα που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό για τους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται τη σημερινή ημέρα, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα στις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.


pinnokio