Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 27/12!

Τα Ζώδια Σήμερα 27 Δεκεμβρίου 2012
Κριός
21/3-20/4

Η επιτυχία που περιμένεις έρχεται και θα την απολαύσεις πολύ σύντομα, αγαπητέ Κριέ. Όλα πηγαίνουν καλά και, αν δεν κάνεις υπερβολές, μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και τα καλύτερα είναι ήδη στην πόρτα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, που θα φέρουν τη σχέση σας σε μια καλή πορεία. Οι ελεύθεροι Κριοί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φρόντισε να μην εκνευριστείς, αλλά και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Τακτοποίησε τις παρελθοντικές σου υποθέσεις που έχεις αμελήσει και, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή μαζί τους, δούλεψε περισσότερο, αν χρειαστεί. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.


Ταύρος
21/4-20/5

Θα υπάρχει αρκετή ένταση σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, αλλά και η απαραίτητη ενέργεια για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα, που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται ιδιαίτερα, με τον Ερμή να κινείται στον δυναμικό Τοξότη, και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά προσπέρασέ τα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Ταύρε, και έτσι καταφέρνεις να δίνεις καλό τόνο στη σχέση σου και κάνεις το σύντροφό σου να περνάει καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Δίδυμε. Να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου και μπορείς να τα καταφέρεις. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν. Αν ρίξεις λίγο τα στάνταρ σου, το μέλλον στα ερωτικά σου θα σε αποζημιώσει ευχάριστα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, φίλε Δίδυμε. Σήμερα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν να ισορροπούν. Με κατάλληλες κινήσεις, μπορείς να καταφέρεις και κάποια αύξηση ή ένα έξτρα μπόνους.


Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πρέπει όμως να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και, με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια κοντινά σου άτομα, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Μίλησε με το σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και μην αφήνεις άσχημες καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για εσένα, που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο, με το οποίο συνεργάζεσαι επαγγελματικά, που από τη μία θα σε ξαφνιάσει, από την άλλη όμως θα σε βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να αποφύγεις τις αλλαγές και προπάντων να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, γιατί τα πράγματα σήμερα δεν είναι όπως φαίνονται και κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα περιττά έξοδα.

Λέων
23/7-23/8

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα, που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Το βράδυ, μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, φίλε Λέων, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν στην καθημερινότητα και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια. Αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, το πλανητικό σκηνικό σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που θα σου φέρουν την πολυπόθητη γνωριμία που επιθυμείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται, αλλά με σωστούς χειρισμούς και έπειτα από ορθή σκέψη. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα, αγαπητέ Παρθένε. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Τοξότη, για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Λύσεις που αναζητάς στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε, μπορείς να τις δώσεις σήμερα, με την μεγάλη κατανόηση που θα σου δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στη ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απογοητεύεσαι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και φλέρταρε χωρίς ενδοιασμούς. Ακόμη κι αν αποδειχθούν λίγοι στις προσδοκίες σου, σίγουρα θα ανανεώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη δουλειά σου. Οι ιδέες σου είναι πραγματικά καλές και πρέπει να τολμήσεις να τις αποκαλύψεις και στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση, αλλά με σωστό προγραμματισμό, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.
Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου, αγαπητέ Ζυγέ. Μάλλον πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου, γιατί θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Αν προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου και κάνεις ό,τι πρέπει να γίνει, είναι σίγουρο ότι όλα τα υπόλοιπα θα μπουν στη θέση τους, χωρίς να το καταλάβεις. Και αν αφήσεις και τους γύρω σου να εκφραστούν όπως νομίζουν, πολύ πιθανό να βρεις συμμάχους, από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή, φίλε Ζυγέ, και βλέπεις πολλά από τα προβλήματα που είχες με τον σύντροφό σου, να αρχίζουν να απομακρύνονται. Και για τις μοναχικές ψυχές, η ημέρα αυτή θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να συνεργαστείς, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και εσύ έχεις αρκετό άγχος. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις κάπως τα έσοδά σου.


Σκορπιός
23/10-22/11

Μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες, χάρη στις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής από τον Τοξότη, και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις. Κάνε τα μελλοντικά σου σχέδιά και μη φοβάσαι τίποτα, γιατί η επιτυχία θα σε ακολουθήσει σε κάθε σου βήμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προσπάθησε να ξεχάσεις κάποιες αρνητικές στιγμές, που έχουν προκύψει στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και μην δίνεις περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον αγαπημένο σου, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από άτομο που είχατε σχέση στο παρελθόν, αλλά καλό για εσάς είναι να μην αποδεχτείτε καμία πρόσκληση από την μεριά του. Σήμερα θα είστε πολύ επιρρεπείς στη γοητεία του και δεν θα κρίνετε αντικειμενικά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος και σήμερα.  Κάποια απρόβλεπτα έξοδα μάλιστα, θα σε προβληματίσουν αρκετά.

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σου με τους άλλους, σε όλο το εύρος τους. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις αλήθειες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και που ίσως δεν ήθελες να δεις μέχρι τώρα, ώστε να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου και να πάψεις να βασίζεσαι ή να εκτιμάς ανθρώπους, που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της και καλό θα ήταν να βρεις τρόπους να τον πλησιάσεις περισσότερο και να τον κάνεις να νιώσει ήρεμος μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και να βρεθείς με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα τριγυρνάς στα ίδια και τα ίδια…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου και θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να δείξεις τις ικανότητές σου. Οι ανώτεροί σου θα σου δείξουν εμπιστοσύνη, μόνο αν είσαι συνεπής στις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κάνε υπομονή.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα πρέπει να είσαι προσεχτικός, αγαπητέ Αιγόκερε, και να ανεχτείς κάποιες αντιθέσεις που θα προκληθούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς και να δείξεις κατανόηση, σε όσους αναπτύξουν εριστική συμπεριφορά απέναντι σου, ακόμη κι αν το δίκιο είναι όλο με το μέρος σου. Κινήσου διαλλακτικά σε κάποιες εύθραυστες επαγγελματικές συνεργασίες και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου και να απαλλαγείς από το άγχος που υπάρχει στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος στη ζωή, γίνε πιο θετικός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος για σένα που είσαι Αιγόκερως, αρκεί να έχεις την υπομονή να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε προβληματίζουν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά. Σημασία έχει βέβαια να βρεις τρόπους να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου άμεσα και να νιώσεις καλύτερα.


Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ, αγαπητέ Υδροχόε, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν σύντομα και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που θα σε κατακλύζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προσπάθησε να ξεφύγεις από το άγχος που έχεις, φίλε Υδροχόε, και πέρνα καλά με το σύντροφό σου αυτήν την Πέμπτη. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Τοξότη, είτε για να επιστρέψεις σε έναν παλιό σου έρωτα είτε για να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις, αν είσαι Υδροχόος, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, αλλά και προβλήματα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς για να τα αντιμετωπίσεις και κράτα μία διπλωματική στάση απέναντι στα δρώμενα. Στα οικονομικά σου, βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα άσκοπα έξοδα. Να ξέρεις ότι θα καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, με τον καλύτερο τρόπο.


Ιχθείς
20/2,20/3

Προετοιμάσου σήμερα να αντιμετωπίσεις κάποια προβληματάκια, αγαπητέ Ιχθύ, που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία σου, χωρίς να πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πλησίασε περισσότερο το σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, και μίλα του γι’ αυτά που σε προβληματίζουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ, αλλά κι εκείνος να γνωρίζει σε τι στάδιο βρίσκεται η μεταξύ σας σχέση και να μην αισθάνεται ανασφάλεια. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου τώρα που μπορείς, γιατί πολύ γρήγορα θα βρεθείς δεσμευμένος από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα θα είναι μια ημέρα που θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να παρουσιάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου και άκουσε τις συμβουλές που θα σου δώσουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου, για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες.
Πηγή: myastro.gr