Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 28/12!



Τα Ζώδια Σήμερα 28 Δεκεμβρίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου και η μέρα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ, γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην εκτεθείς σε κινδύνους, που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Κάποιες καθυστερήσεις που είχες θα αρχίσουν να υποχωρούν, αλλά συνεχίζεις να μην προλαβαίνεις τους χρόνους για την διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου. Ζήτα τη βοήθεια φίλων, στα θέματα που μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, ίσως να έχεις κάποιες απορίες, για το πώς αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και μέσω της συζήτησης, θα λυθούν όλα τα ζητήματα και θα νιώσεις ικανοποιημένος. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, δέξου μια πρόσκληση που θα σου κάνει ένα άτομο από το στενό φιλικό σου περιβάλλον και θα περάσεις μία πολύ όμορφη βραδιά μαζί του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Κριέ, σήμερα φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα  κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, χωρίς να μην κολλάς στις λεπτομέρειες. Προώθησε τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο και πέτυχε όλα όσα έχεις κατά νου. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Θα τα καλύψεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.




Ταύρος
21/4-20/5

Με την σημερινή Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα, που δεν θα έχεις τον απόλυτο έλεγχό τους και θα αγχωθείς αρκετά. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, εξετάζοντας πρώτα τα νέα δεδομένα και συζητώντας τα με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, ίσως σου κάνει παράπονα και σε στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά και πρέπει απαραίτητα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην μεταξύ σας επικοινωνία. Είναι κρίμα να χαλάσεις το γιορτινό κλίμα που επικρατεί, χωρίς σημαντικό λόγο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει το άλλο σου μισό, κάνε λίγο υπομονή και θα δεις ότι με το να είσαι ανοιχτός στις νέες γνωριμίες, όλο και κάτι θα προκύψει στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο, αν είσαι Ταύρος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες, αρκεί να παίρνεις αποφάσεις με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Τα οικονομικά αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Παρόλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις, θα τα καταφέρεις μια χαρά.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Εντάσεις και ξαφνικές αλλαγές σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, μπορεί να σε κουράσουν και να σε αποδιοργανώσουν αυτήν την Παρασκευή. Πρόσεξε το σπίτι σου και τα περιουσιακά σου στοιχεία και βρες στήριγμα στους φίλους σου, που οι συμβουλές τους θα είναι πολύτιμες την δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με το Δία από το ζώδιό σου, φίλε Δίδυμε, δημιουργεί ένα ευχάριστο, ερωτικό και παιχνιδιάρικο κλίμα στις επικοινωνίες σου, με αποτέλεσμα να περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις που θα κάνεις, αν σκοπεύεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί η ανταπόκριση του να μην είναι θετική. Βεβαιώσου πρώτα για τις προθέσεις του και μετά δράσε αναλόγως.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου έχεις αρκετή πίεση και θέλεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που ακόμη είναι στάσιμα. Τήρησε αυστηρά το πρόγραμμά σου και θα καταφέρεις να τελειώσεις κανονικά, στην ώρα σου. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην παρασυρθείς και κάνεις άσκοπα έξοδα.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει αγαπητέ Καρκίνε, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά, πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα κάποιων υποθέσεων, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, φίλε Καρκίνε, αν καθίσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην ανησυχείς, γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες εξελίξεις στη ζωή σου, που θα φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα στη δουλειά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Οι ιδέες σου θα είναι ευφάνταστες και θα σου δώσουν πρακτικές λύσεις, που θα μπορέσεις να εφαρμόσεις αμέσως. Τα έσοδά σου δεν είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, θα αυξηθούν.






Λέων
23/7-23/8

Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέων. Θα έχεις την απαραίτητη μεθοδικότητα, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου, θα έχεις επίσης την βοήθεια των αγαπημένων σου προσώπων, που θα τακτοποιήσουν για εσένα τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και θα βρεις έτσι ελεύθερο χρόνο, για να κάνεις τα… δικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για τις ανησυχίες που έχεις, γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να τον φέρεις πιο κοντά σου. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κάποια μηνύματα που θα λάβεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε χαροποιήσουν και θα σου δώσουν το ‘‘ελεύθερο’’ να το πλησιάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να κάνεις, χωρίς να σε απασχολούν προς το παρόν μελλοντικά σχέδια, που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και οφείλεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα, για να τα βελτιώσεις.






Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή ημέρα, αγαπητέ Παρθένε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν μερικές καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις και να κοιτάς μακριά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τον ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται, φίλε Παρθένε. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου και πλησίασε τον σύντροφό σου, το συντομότερο δυνατό. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, σήμερα θα έχεις την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να βάλεις τις βάσεις σε καινούργια σχέδια, για να τα υλοποιήσεις αργότερα. Στα οικονομικά, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Πρέπει να προσέξεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι ιδέες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο να σε επηρεάζει θετικά. Θα έχεις την ενέργεια να διορθώσεις αρκετά θέματα, που έχουν μείνει στάσιμα και σε τραβούν πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ζυγέ, σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας. Άσε τα προβλήματα έξω από το σπίτι και πέρνα ένα ρομαντικό βράδυ μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος, αφιέρωσε τον χρόνο σου σε κάποιες δραστηριότητες, που θα διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, ώστε να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σήμερα στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα, που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Προχώρα με γνώμονα την λογική σου και είναι βέβαιο ότι θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Τα οικονομικά ρίσκα σήμερα ευνοούνται και μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, ακόμη και μέσω τυχερών παιχνιδιών.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα δες πώς μπορείς να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου, χωρίς να ξεφύγεις από τον προγραμματισμό των υπόλοιπων καθηκόντων σου. Η δημιουργική σου ικανότητα θα εντυπωσιάσει το περιβάλλον σου και θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μερικές φορές προβληματίζεσαι χωρίς να υπάρχει σπουδαίος λόγος, φίλε Σκορπιέ. Έτσι λοιπόν, σήμερα κάποια πράγματα θα σου φταίνε στα αισθηματικά σου και θα θελήσεις ίσως να κλειστείς στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, να θυμάσαι ότι το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ένας οιωνός, που θα φέρει τύχη και χαρούμενες εξελίξεις στα ερωτικά σου, αρκεί βέβαια και εσύ να είσαι ανοιχτός στις όποιες προτάσεις και προσκλήσεις σου γίνουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό, αν είσαι Σκορπιός, και θα νιώθεις ότι δεν τελειώνουν μερικές υποθέσεις. Ηρέμησε και ζήτα τη βοήθεια των συναδέλφων σου, για να τα βγάλεις πέρα αποτελεσματικά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό θα είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, αγαπητέ Τοξότη, θα προκαλέσει μια ανασφάλεια στη ζωή σου και θα νιώσεις κάπως ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα, με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, αν είσαι Τοξότης, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στον σύντροφό σου, ξεχνώντας κάποια προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα και σε βασάνιζαν. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι πως το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις, θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Οι ανώτεροί σου ίσως σου φορτώσουν επιπλέον ευθύνες από αυτές που ήδη έχεις. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις οφειλές.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη σημερινή Πανσέληνο στον Καρκίνο, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι ήδη σε καλά επίπεδα και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο πέρα τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου, φίλε Αιγόκερε, αρκεί να κουβεντιάσεις με ειλικρίνεια, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Η κρίση και οι συμβουλές τους θα σου φανούν πολύτιμες στην αναποφασιστικότητά σου. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις τα ρίσκα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε σειρά. Καλύτερα θα είναι να απομακρύνεις από κοντά σου τα άτομα, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με τους πολύ δικούς σου και να ζητήσεις τη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, άλλα θα σου λέει ο σύντροφός σου απόψε και άλλα εσύ θα καταλαβαίνεις. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και ίσως να μην αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Η λύση είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις μαζί του και να περιοριστείτε σε ανώδυνα θέματα. Αν όμως η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βγες από το σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα πολύ γρήγορα στη ζωή σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.





Ιχθείς
20/2,20/3

Ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου, αγαπητέ Ιχθύ, και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες και τις καλές επιρροές που σου χαρίζει η σημερινή Πανσέληνος στον Καρκίνο, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον θα απαιτήσει την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου ίσως να είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην τα αφήνεις όλα τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις περιττά έξοδα.



 myastro.gr