Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Φωτογραφίες Σοκ: Η νέα Τζούλια…και ο ξυλοδαρμός την παραμονή των Χριστουγέννων!!!


Πριν λίγο καιρό σας παρουσίασα μέσα από το blog μου την Κate Νάκου. Ένα πολύ ζωντανό κορίτσι μόλις 22 ετών, μοντέλο στο επάγγελμα που μοιάζει πολύ με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Με καταγωγή από την Άρτα και με ένα παιδί η Kate παλεύει εδώ και έξι μήνες να επιβιώσει και να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια το παιδάκι της χωρίς τον σύντροφό της. Έναν Dj που ναι μεν αναγνώρισε το κοριτσάκι τους, αλλά ουδέποτε-σύμφωνα πάντα με την Kate-έχει ενδιαφερθεί για το μωρό. Οι φωτογραφίες που βλέπετε σοκάρουν.

Το κορίτσι σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, όταν τον συνάντησε παραμονή Χριστουγέννων, προκειμένου να του ζητήσει τον λόγο που δεν ενδιαφέρεται για το παιδί τους. Τι λέει η ίδια; «Πήγα στο μαγαζί που διατηρούν οικογενειακώς στην Άρτα να του ζητήσω απλά να κάνει κάτι τις μέρες των γιορτών για το παιδί. Παράλληλα του έδωσα και ένα ερωτικό γράμμα από μια κοπέλα, άγνωστή προς εμέ, που είχε στείλει στο σπίτι μου. Δε μπορούσα να χωνέψω ότι παράλληλα με μένα διατηρούσε σχέση και με άλλη κοπέλα. Δε μπορούσα να χωνέψω ότι κουβαλούσα το παιδί του κι εκείνος έβγαζε τα μάτια του με άλλη. Του ζήτησα τον λόγο. Εκείνος αντί να μου δώσει εξηγήσεις με έπιασε από τον λαιμό, με χτυπούσε κλωτσιές και μπουνιές ώσπου κάποια στιγμή λιποθύμησα. Όταν ξύπνησα ήμουν στο νοσοκομείο».

Με τη Ιατροδικαστική εξέταση στο χέρι η Kate αύριο κιόλας καταθέτει μήνυση για ξυλοδαρμό. Και τα σημάδια είναι εμφανή. Και μπορεί αυτά στο κορμί της να επουλωθούν το σίγουρο είναι πώς στην ψυχή της οι πληγές θα κλείσουν…χρόνια μετά. Υπάρχει και ένα παιδί ανάμεσα σε όλα αυτά ε; Αυτό να μη το ξεχνάει κανείς!!!



Πηγή: nassos blog