Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Θα τολμούσες να μείνεις σε αυτο το ξενοδοχείο;;;

Μια πρώην φυκαλή και ένα παρακείμενο γραφείο κηδειών συνθέτουν το πιο τρομακτικό ξενοδοχείο για διαμονή!

Τα φαντάσματα από το παρελθόν επιστρέφουν δριμύτερα για να φέρουν ανατριχίλα και ρίγος στο κορμί αλλά και τρομακτικούς ήχους
στα αυτιά κατά τη διάρκεια της νύχτας (και της μέρας, μη σας πω!)…




Το τρομακτικό σπίτι των φαντασμάτων «Gue(ho)st House» αναβιώνει το δραματικό παρελθόν του και προσκαλεί τους θαρραλέους επισκέπτες να μείνουν για όσες περισσότερες νύχτες μπορούν.


Στην πόλη Delme της Γαλλίας μια πρώην φυλακή και ένα παρακείμενο γραφείο κηδειών αποτέλεσαν τον ιδανικό χώρο για έναν εκκεντρικό ιδιοκτήτη να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο -πλην φοβιστικό- ξενοδοχείο.


Ψυχεδελική αρχιτεκτονική προσέγγιση, λευκό χρώμα και κατασκευές που παραπέμπουν σε… γιγάντια φαντάσματα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα και έξω από το κτήριο σε μια προσπάθεια… εκφοβισμού!Τοίχοι που γέρνουν και εξογκώματα σε κάθε γωνιά του ξενώνα δημιουργούν έντονα στον επισκέπτη την εντύπωση ότι φαντάσματα και πνεύματα ζουν...ανάμεσά μας και προσπαθούν να ξεφύγουν.



Το «Gue(ho)st House» κάνει θραύση ανάμεσα στους λάτρεις των τρομακτικών ιστοριών, των πνευμάτων και των φαντασμάτων, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έρχονται μέχρι εδώ για να περάσουν μια νύχτα δοκιμάζοντας τις αντοχές τους!























Πηγή:perierga.gr