Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι πρώην γυναίκες του ιδρυτή του Playboy, Χιού Χέφνερ!

 Ο 86χρονος εκατομμυριούχος Χιου Χέφνερ δεν
ξεμένει ποτέ από γυναίκες πρόθυμες να πέσουν στην αγκαλιά του παρά τα χρόνια του. Προφανώς κάποιες επιθυμούν κάτι παραπάνω από ένα απλό ρομάντζο...
Η Μίλντρεντ Γουίλιαμς ήταν η πρώτη σύζυγος του Χιου Χέφνερ. Παντρεύτηκαν το 1949. Η Γουίλιαμς παραδέχτηκε πως τον απάτησε ενώ εκείνος υπηρετούσε στο στρατό. Η ίδια του έδινε την άδεια επανειλημμένως να κοιμάται με άλλες γυναίκες θεωρώντας πως αυτό θα βοηθούσε στο να διατηρήσουν το γάμο τους. Λέγεται πως η ροπή του προς το σ ε ξ άρχισε να ανθεί εκείνη ακριβώς την περίοδο, μαζί με το περιοδικό Playboy και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις Playboy, τα οποία ιδρύθηκαν πριν το διαζύγιό τους το 1959. Ευτυχώς ο Χιου ρίχτηκε στη δουλειά. 

Η πρώην Playmate και κεντρική φωτογραφία του Playboy, Κάρι Λι, ζούσε με τον Χιου Χέφνερ στα 80’s. Η σχέση τους έληξε άδοξα με την Λι να διεκδικεί 35 εκατομμύρια αποζημίωση. Αργότερα ξεκίνησε το περιοδικό «Nude», μια έκδοση με καλλιτεχνικά γυμνά γυναικών. 

Η Κίμπερλι Κόνραντ είναι πρώην Playmate και Playmate της χρονιάς το 1989. Την ίδια χρονιά έγινε και η δεύτερη σύζυγος του Χιου Χέφνερ -τίτλος για τον οποίο έμεινε περισσότερο γνωστή. Μετά από εννιά χρόνια γάμου και δύο παιδιά το ζευγάρι χώρισε. Για χάρη των γιων τους δεν πήραν διαζύγιο, όμως. Μετά από 11 χρόνια που ζούσαν χωριστά ο Χέφνερ κατέθεσε, τελικά, αίτηση διαζυγίου το 2010, όταν ο νεαρότερος γιος τους έκλεισε τα 18. 

Η Χόλι Μάντισον είναι γνωστή ως η πρώην ‘Νούμερο Ένα Φιλενάδα’ του Χιου Χέφνερ. Αυτό σήμαινε πως ήταν σταθερή σχέση του κατά τη διάρκεια της συνύπαρξης του Χέφνερ και με άλλες τυχερές κυρίες, ανάμεσα στις οποίες η Μπρίτζετ Μαρκάρντ και η Κέντρα Γουίλκινσον, συμπρωταγωνίστριες της Μάντισον στο reality «The Girl Next Door». Παρόλο που η Μάντισον ήθελε να παντρευτεί τον αγαπημένο της και να αποκτήσει παιδιά μαζί του η σχέση τους έληξε τον Οκτώβριο του 2008. Δύο χρόνια, δηλαδή, προτού τελικά υποβάλει αίτηση διαζυγίου από την Κίμπερλι Κόνραντ. 

Οι δίδυμες Σάνον μετακόμισαν στο Playboy Mansion το 2008 ως δύο από τις νεότερες αφίξεις του Χέφνερ. Η Καρίσα παραδέχτηκε δημοσίως πως εκείνη και η αδερφή της δεν βρίσκονταν εκεί για αγάπες και ρομάντζα αλλά για να περάσουν καλά και να εμφανιστούν στην τηλεόραση. 

Η Κρίσταλ Χάρις ήταν το Playmate του μήνα Δεκεμβρίου το 2009 και είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της περίπλοκης ερωτικής του Χέφνερ. Άρχισε να βγαίνει με τον Χιου το 2009, παράλληλα δηλαδή με τη Σάνον και αμέσως μετά τη Μάντισον. Αφού ακύρωσε το γάμο τους το 2011 παραδέχτηκε πως δεν είχε νιώσει έλξη για τον Χέφνερ εξαρχής. Αλλά, όπως φαίνεται, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε, τελικά, να τον παντρευτεί. Ο γάμος τους είναι προγραμματισμένος για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 




msn.gr