Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 15/1!

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Ιανουαρίου 2013
Κριός
21/3-20/4

Σήμερα έχεις μια πολύ δυναμική στάση, φίλε Κριέ, απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως, και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε κουβέντες, που θα φέρουν εντάσεις και διαφωνίες. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, να ετοιμαστείς για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου μπορείς να είσαι ήσυχος. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να είσαι ήρεμος για τον τρόπο που εξελίσσονται οι επαγγελματικές σου καταστάσεις. Αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, να ξέρεις ότι είναι παροδικές, γι’ αυτό μην τις αφήσεις να μπουν εμπόδια στα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, αλλά σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.
Ταύρος
21/4-20/5

Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός και να μην κάνεις πίσω, για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Πάντως, οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορεί να πετύχεις πολλά με λίγη παραπάνω επιμονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, πηγαίνουν πολύ καλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η μέρα ευνοεί την ερωτική σου ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος σου και θέλεις να δεσμευτείς άμεσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και θα σου γίνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, για να μπορέσεις να τα κάνεις σωστά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη καλή διαχείριση, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται αισθητά.
Δίδυμοι
21/5-21/6

Είναι γεγονός, αγαπητέ Δίδυμε, ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου, για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, χρειάζεται προσοχή γιατί είναι εύκολο σήμερα να προκύψουν σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία, αρκεί να εξωτερικεύσεις λίγο τη θετική σου πλευρά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα τα πας περίφημα, αν είσαι Δίδυμος. Θα ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες, αλλά μείνε μακριά από εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδά σου μένουν σταθερά. Μην ξεφεύγεις.


Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, η σημερινή μέρα σου φέρνει αρκετές υποχρεώσεις. Εκτός από τα δικά σου θέματα, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να τους συμπαρασταθείς, αλλά μην ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρασε μια ήρεμη μέρα παρέα με το ταίρι σου. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αξιοποίησε το φλογερό ταμπεραμέντο σου, για να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος, αγαπητέ Καρκίνε, και να λύσεις σήμερα θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις, που θα κρίνουν τις συνεργασίες σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια στάση προσεκτική, γιατί τα έξοδα αυξάνονται και σε αγχώνουν.
Λέων
23/7-23/8

Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, αγαπητέ Λέων, σου προκαλούν έντονη απογοήτευση και είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Όμως, καλύτερα να καθίσεις να σκεφτείς ποιά είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι κάνεις λάθος και δεν εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να έχεις μια ερωτική μέρα δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι μια καλή μέρα για να φροντίσεις τον εαυτό σου και, γιατί όχι, να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στη δουλειά σου κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις, με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε, χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου. Κι όμως αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και, αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, τότε ανοίξτε τα μάτια σου, γιατί γύρω σου υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που δεν αξιοποιείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, φέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση, που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Το κλίμα είναι από μόνο του αρκετά βαρύ, μην το επιβαρύνεις με την επιμονή σου. Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες, που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.
Ζυγός
23/9-22/10

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να κινηθείς πιο διπλωματικά και να μην επιμένεις στις απόψεις σου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου, που θέλουν πάντα το καλό σου και θα σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, γιατί ο σύντροφός σου δεν περνάει και πολύ καλά μαζί σου τον τελευταίο καιρό. Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι χωρίς ταίρι, η σημερινή βραδιά μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για βραδινές εξόδους με δικά σου άτομα, που ξέρεις ότι περνάς καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Κοίταξε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου, για να σταματήσεις να αγχώνεσαι.

Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις, αλλά πρέπει να βάλεις μπροστά όλη τη διπλωματία σου, για να ελιχθείς σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μίλα στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές, χωρίς να εξηγείς τι σου φταίει. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με την μοναξιά, ετοιμάσου γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, οι διάφορες δυσκολίες μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λάθος αποφάσεις. Μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου, αντίθετα βρες μαζί τους την καλύτερη λύση. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου. Καλύτερα βρες τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά, μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, γίνε πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνησε τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να νιώσεις πιο ήρεμος.
Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι σε μια εγρήγορση σήμερα, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα, φίλε Αιγόκερε, και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα, που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα την παρούσα κατάσταση. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας που θα σου γίνουν, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή σκέψη.

Υδροχόος
20/1-19/2

Καταναλώνεις πολύ χρόνο, φίλε Υδροχόε, βοηθώντας τους γύρω σου και μάλιστα με τρόπο αποτελεσματικό. Χάρη στη δική σου συμπαράσταση, οι δικοί σου άνθρωποι ξεπερνούν καθημερινές δυσκολίες. Είναι μάλλον η στιγμή να κάνεις το ίδιο και για εσένα, τώρα που τα πράγματα είναι λίγο περίεργα στη ζωή σου. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο στον εαυτό σου και δώσε του τις κατάλληλες συμβουλές, για να κάνεις ένα βήμα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, μίλα με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου, για να περάσεις ακόμα καλύτερα. Αν πάλι ζεις ακόμη στην μοναξιά, θα μπορέσεις να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αρκεί να βγάλεις όλη σου τη θετική ενέργεια προς τα έξω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες, αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη, πριν προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.

Ιχθείς
20/2,20/3

Αξιοποιήστε την ενέργειά σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, απαιτούν λίγη προσοχή. Ενδέχεται να δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, γιατί την έχεις παραμελήσει. Αν είσαι μόνος, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους, που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία, φίλε Ιχθύ, για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου, για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος, παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.
Πηγή: myastro.gr