Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα ΤΡΙΤΗ 22/1 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ «Πληροφόρηση»
Σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα ειδικά αν αυτά σχετίζονται με γραπτά, μελέτες, μεταφορές ή διαδρομές. Καλύτερες προοπτικές για το μέλλον εμφανίζονται ιδιαίτερα σε τομείς όπως φιλίες και ομάδες ενώ οι αλλαγές σας ανοίγουν δρόμο για κάτι καλύτερο. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορείτε να περάσετε όμορφο χρόνο με το σύντροφο αν δεν μεταφέρετε τα της δουλειάς στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1981 θα τολμήσετε κάτι για να πετύχετε μια επιθυμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ
«Το είπαμε και αυτό»
Με τη Σελήνη στους Διδύμους η γλώσσα σας πάει ροδάνι για οικονομικά θέματα ενώ πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες διαδρομές ή συζητήσεις που αφορούν αδέλφια ή συναδέλφους. Ο χώρος της εργασίας γίνεται πιο ενδιαφέρον και μπορείτε να στηρίξετε ιδέες που είναι πρωτοποριακές ή σχετίζονται με την τεχνολογία. Η επικοινωνία με το ταίρι σας βελτιώνεται και μπορείτε να βάλετε πολύ καλές βάσεις για κάτι σταθερό. Οι γεννημένοι του 1967 θα αργήσετε να καταλάβετε κάποιες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Ευστροφία»
Η σπιρτάδα του πνεύματός σας, η ευφράδεια και η ετυμολογία σας θα κρατήσουν τους άλλους σε μια εγρήγορση. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό ευνοεί ξαφνικές συναντήσεις με φίλους και προοδευτικά σχέδια. Στον οικονομικό τομέα θα έχετε τύχη με την προϋπόθεση ότι ξοδεύετε με φειδώ και αποφεύγετε τις υπερβολές. Νομικά θέματα απαιτούν από εσάς να αναζητήσετε εναλλακτικές στρατηγικές αντιμετώπισης. Οι γεννημένοι του 1961 θα ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μηνύματα»
Οι κεραίες σας πιάνουν αυτά που οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν και πιθανόν να ανησυχήσετε για ζητήματα που σχετίζονται με μετακινήσεις, κοντινούς συγγενείς ή εκπαίδευσης. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για τα οικονομικά σας αν αξιοποιήσετε τις γνωριμίες σας. Πολύ πιθανόν η σχέση με το ταίρι σας να γίνει καλύτερη αν οργανώσετε το χρόνο σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις.

ΛΕΩΝ
«Έξοδοι»
Η κοινωνική ζωή με τη Σελήνη στους Διδύμους γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιθανόν μαζί με φίλους και γνωστούς να βγείτε, να συνομιλήσετε ή να συνδεθείτε περισσότερο. Μια ξαφνική είδηση μπορεί να επηρεάσει θετικά μια συνεργασία, μια σχέση ή μια γνωριμία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διαχειρίζεστε με ηρεμία απρόβλεπτες καταστάσεις και να μην αφήνετε τα νεύρα σας να παίρνουν τα ηνία της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1962 θα αποκοπείτε ή θα αδιαφορήσετε για κάποια πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Ευκαιρίες»
Παρά τις διαφορές που έχετε με κάποια πρόσωπα που εποπτεύουν τη δουλειά σας θα θελήσετε να βρείτε τρόπους να αποδώσετε περισσότερο και να αξιοποιήσετε τις αναρίθμητες δυνατότητες σας. Οι συγκεντρωμένοι πλανήτες στον 6ο δείχνουν ότι ξαφνικά γεγονότα αναστατώνουν το καθημερινό σας πρόγραμμα και θα χρειαστεί να φανείτε προνοητικοί και συγχρόνως να δοκιμάσετε νέες ιδέες. Οι γεννημένοι του 1980 αισθηματικά θα πάρετε ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ
«Συζητήσεις»
Η Σελήνη στους Διδύμους σας προσφέρει άνεση στο λόγο και ευδιαθεσία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες συζητήσεις γύρω από κάποια ταξίδια, επιμορφωτικά σεμινάρια ή πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό. Ερωτικά σήμερα μια απρόβλεπτη γνωριμία μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να αλλάξετε γνώμη για το τι θέλετε από την αισθηματική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ραντεβού»
Τη λίμπιντο και την επιθυμία για ερωτική ευχαρίστηση ενεργοποιεί η Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο που υπόσχεται πολλαπλές συγκινήσεις. Συγχρόνως σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσετε ή να κάνετε κάποιες μεταβολές σε ζητήματα που σχετίζονται με επιδόματα, ασφάλειες, δωρεές και γενικότερα οικονομικές υποθέσεις. Πολύ πιθανόν να ξαφνιάσετε την οικογένεια σας με μια «προχώ» δραστηριότητα σας. Οι γεννημένοι του 1958 θα κάνετε νέους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Συμφωνίες»
Σε κίνηση μπαίνει ο τομέας των σχέσεων που με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ερμή θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε απόψεις και να δρομολογήσετε αλλαγές που θα κάνουν τις επαφές σας πιο εύκολες και άνετες. Το ξαφνικό καραδοκεί για καλό σήμερα και πολύ πιθανόν έναν απρόσμενο γεγονός να αλλάξει τα σχέδια σας γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τις διαδρομές και τις συναναστροφές σας με άλλους. Οι γεννημένοι του 1961 αποφύγετε τις απερισκεψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Ευελιξία»
Η εργασία σας απαιτεί σύντομες και γρήγορες κινήσεις σήμερα καθώς πολλά θέματα θα χρειαστούν τη γνώμη και τη συνδρομή σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει τύχη σε οικονομικά ζητήματα μέσα από ευοίωνες επαφές και αλτρουιστικές κινήσεις. Το στυλ σας είναι κλασσικό όμως αυτή την περίοδο αποπνέετε κάτι το σέξι και αυτό δεν μένει απαρατήρητο από τους πανταχού ενδιαφερόμενους για μια θέση στην καρδιά σας. Οι γεννημένοι του 1967 αποφύγετε τις παρατηρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Αποστολή»
Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί να στείλετε ή να προωθήσετε μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες. Θα είστε δημιουργικοί και θα αξιοποιήσετε την ευφυΐα σας για να καλυτερέψετε μια δραστηριότητα που αγαπάτε ή σας δίνει χαρά. Συγχρόνως αισθηματικά ραντεβού, φλερτ και ερωτικές επαφές θα έχουν την τιμητική τους. Η πολυαστρία πλανητών στον Υδροχόο ευνοεί σχέδια που σχετίζονται με ομάδες, συλλόγους, εταιρείες ή ομοσπονδίες. Οι γεννημένοι του 1970 θα αποκρύψετε κάποιες πηγές εσόδων σας.
ΙΧΘYΕΣ
«Λογική θεώρηση»
Ο τομέας του σπιτιού ενεργοποιείται σήμερα με την παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους που στρέφει το ενδιαφέρον σας σε συζητήσεις, μετακινήσεις και εξελίξεις που αφορούν την οικία και τα μέλη της οικογένεια σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο ή να δείξετε επιδεξιότητα στις σχέσεις με άτομα ιεραρχικά παλαιότερα από εσάς. Η προσέγγιση των πραγμάτων από την οπτική της λογικής ίσως σας απελευθερώσει. Οι γεννημένοι του 1987 θα δείξετε κατανόηση σε ένα φίλο.