Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Έπεσε σε βραστό νερό και έγινε καλά μετά από 321 επεμβάσεις! Δείτε πως είναι σήμερα...


Ένα 5χρονο κοριτσάκι που έπεσε μέσα σε βραστό νερό όταν ήταν 15 μηνών έχει κάνει θεαματική ανάκαμψη μετά από 321 χειρουργικές επεμβάσεις. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα τραύματα του παιδιού ήταν τόσο σοβαρά που έδιναν μόλις 5% πιθανότητες για να επιζήσει. 

Η Tilly Sawford για περισσότερους από έξι μήνες ήταν στην εντατική την ίδια ώρα που οι γιατροί της έκαναν εξειδικευμένες θεραπείες με χόνδρους καρχαρία και κολλαγόνο αγελάδας. 

Οι γονείς του κοριτσιού Emma και Kyle άκουσαν πέντε φορές ότι η κορούλα τους δεν θα τα κατάφερνε. Η Tilly αψηφώντας τα προγνωστικά των γιατρών δέχτηκε όλες τις θεραπείες των γιατρών με επιτυχία και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Το κοριτσάκι είχε αυτό το φοβερό ατύχημα όταν ο αδερφός της γύρισε κατά λάθος το νερό στο ζεστό, η μικρή ανέβηκε σε ένα πουφ και έπεσε μέσα στη μπανιέρα. Το ευτυχές είναι ότι η Tilly δεν κάηκε στο πρόσωπο. 

Οι γονείς του παιδιού μιλώντας για το ατύχημα του παιδιού τους είπαν: «Πέντε φορές ήμασταν έτοιμοι για κηδεία. Η Tilly έπεσε στο νερό για ελάχιστα δευτερόλεπτα μέσα στο καυτό νερό. Αυτά τα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να υποφέρει τόσο πολύ το παιδί μας. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που η Tilly θα γίνει καλά».