Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ 5/1 ;;;


ΚΡΙΟΣ

«Στην αγκαλιά μου έλα»

Καλή και η μοναξιά όμως σήμερα θέλετε παρέα και κόσμο γύρω σας. Η σχέση με το σύντροφο μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και να ανανεώσει τη διάθεσή σας ενώ μια συνεργασία μπορεί να ξεχωρίσει για τη συμμετρία της. Ευκαιρίες για γνωριμίες εμφανίζονται σε τόπους άθλησης, γνώσης και συγχρόνως σε τόπους κοινωνικής δικτύωσης.



ΤΑΥΡΟΣ

«Λαχταριστό προφιτερόλ»

Η σημερινή μέρα έχει μια γλύκα και θα αφήσει μια ωραία γεύση τόσο στους ουρανίσκους όσο και στη ψυχή σας. Συνδυάζετε εργασίες ρουτίνας με όμορφες συναντήσεις και αναμφίβολα θα νιώσετε αγάπη, αποδοχή και εκτίμηση. Πολύ πιθανόν, να λάβετε κάποιο χαριτωμένο δώρο ενώ μια ερωτική σύζευξη που θα σας ταξιδέψει είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.



ΔΙΔΥΜΟΙ

«Πάνω στο κέφι»

Χαμόγελα ευχαρίστησης σας χαρίζουν στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, η ενασχόληση με χόμπι, παρακολούθηση αγώνων και γενικότερα οτιδήποτε με το οποίο θα επιλέξετε να διασκεδάσετε σήμερα. Οι ερωτευμένοι έχετε την τιμητική σας, αφού ο φτερωτός έρωτας δημιουργεί ένα ρομαντικό σκηνικό αέρινης επικοινωνίας, όπως ακριβώς σας εξιτάρει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Οικογενειακοί δεσμοί»

Σήμερα, το σπίτι μπορεί να γίνει εστία χαράς ή φωλιά έρωτος, διαλέγετε και παίρνετε. Ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσετε την οποία διπλωματική ικανότητα έχετε για να αντεπεξέλθετε σε κάποιες οικογενειακές αναταράξεις, ώστε να συντελέσετε στην αποκατάσταση της αρμονίας. Ίσως μάθετε πράγματα γύρω από τη διατροφή ή δημιουργήσετε σχέσεις με άτομα που συνδέονται με τον κόσμο της υγείας.



ΛΕΩΝ

«Με χορηγό τη θετική σκέψη»

Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις. Άλλοι θα έχετε την τάση να φλερτάρετε και άλλοι να κουτσομπολεύετε για τα ερωτικά και γενικότερα για τα των σχέσεων των άλλων. Πολύ πιθανόν, να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία ή να ανταλλάξετε μηνύματα αγάπης. Η Αφροδίτη ούσα ακόμα στον 5ο ηλιακό οίκο σας παρακινεί να κλείσετε τις μαύρες σκέψεις σε ένα κουτί και να ζήσετε δυνατά τη ζωή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαλάλι σας»

Πολύ πιθανόν, να επισκεφτείτε το ζαχαροπλαστείο για να πάρετε γλυκά για κάποια ευχάριστη περίσταση ή ίσως δώσετε χρήματα για πράγματα που μπορούν να φτιάξουν την διάθεση των άλλων. Μέσα στο σπίτι έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά είτε με τα μέλη της οικογένειάς σας είτε με ευχάριστους επισκέπτες με τους οποίους θα περάσετε όμορφα, αναπτύσσοντας κάποιο ενδιαφέρον θέμα συζήτησης.




ΖΥΓΟΣ

«Σε ερωτική διάθεση»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας οι γυναίκες κάνετε εμφανή την κοκέτα που έχετε μέσα σας και οι άντρες χαρίζετε χαμόγελα προς πάσα κατεύθυνση. Αυτή η εποχή ευνοεί τα ερωτικά των περισσότερων Ζυγών τόσο με όμορφες συναντήσεις και ευχάριστες μετακινήσεις όσο και με πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις πολλές εκ των οποίων θα έχουν την επιθυμητή κατάληξη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στην βάρκα της αγάπης»

Σήμερα, ακούτε τις φωνές του έρωτα, μιας συνεργασίας ή ενός υψηλού ιδανικού να σας καλεί και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Κάποιοι ίσως κυνηγήσετε χίμαιρες και άλλοι θα ζήσετε την ευτυχία στην πιο όμορφη διάστασή της. Πολύ πιθανόν, να δώσετε χρήματα για κάποιο ταξίδι ή για κάποιο βιβλίο ή ακόμα και περιοδικό που νιώθετε ότι θα ανοίξει τους ορίζοντές σας.



ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ενωμένοι, ποτέ νικημένοι»

Με χαμόγελο και αισιοδοξία ξεκινάτε την μέρα σας και μεταφέρετε ένα όμορφο κύμα χαράς στους φίλους και τους γνωστούς. Ευνοούνται δραστηριότητες που σχετίζονται με καλλιτεχνικά δρώμενα, αγώνες και συλλογικές δράσεις και συγχρόνως ίσως κάποιο «κονέ» μεταξύ φίλων να έχει επιτυχία. Η Αφροδίτη παρούσα ακόμη στο δικό σας ζώδιο σας δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση και χαρά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Στο πιο ψηλό σκαλί»

Η Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο δίνει θετική ψήφο για δραστηριότητες που σχετίζονται με επαγγελματικές συνεργασίες, κοινωνικές εκδηλώσεις και ερωτικές αναρριχήσεις. Πολύ πιθανόν να νιώσετε πιο άνετα σε ένα στενό κύκλο ανθρώπων ή τη χαρά σας να τη μοιραστείτε με λίγους ή με κάποιους που σας κατανοούν. Προσοχή στις ζαλάδες, τις αλλεργίες και τις αλληγορίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μαζί για τη γνώση»

Σήμερα, χαίρεστε γιατί μαζί με κάποιον άλλο ζείτε κάτι ιδιαίτερα όμορφο, ευχάριστο και θετικό. Είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με άτομα που κρατάτε μια σχέση από απόσταση ή σε ένα νοητικό πεδίο. Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο θα αισθανθείτε ότι κάνετε μια ανατροπή που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της καθεστηκυίας τάξης.

ΙΧΘYΕΣ

«Σε μυστικά μονοπάτια»

Με τη Σελήνη στο οίκο της λίμπιντο η επιθυμία για ερωτική ευχάριστη μπορεί να μην είναι έκδηλη, είναι όμως έντονη και περιβάλλει κάθε σας κίνηση και ενέργεια. Συγχρόνως, ίσως συνεργαστείτε με κάποιο άλλο πρόσωπο για ζητήματα που σχετίζονται με πληρωμές, αποπληρωμές, δώρα και χορηγήσεις. Η σχέση σας με άτομα που ασκούν επιρροή στους άλλους θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία.
aniwthoi.net