Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΣΕ 60 ΠΟΛΕΙΣ Γιορτάστηκε η... "Μέρα χωρίς παντελόνια στο Μετρό"!



Με επιτυχία γιορτάστηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η "Ημέρα χωρίς παντελόνια στο Mετρό"!


Στην εκδήλωση συμμετείχαν χιλιάδες επιβάτες του μετρό σε 60 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Οι δυσχερείς καιρικές συνθήκες σε Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και άλλες μητροπόλεις του πλανήτη δεν πτόησαν τους επιβάτες του μετρό που θέλησαν να βγάλουν τα παντελόνια ή τις φούστες τους.

Η "Ημέρα χωρίς παντελόνια στο Μετρό" ξεκίνησε ως μια φάρσα πριν από έντεκα χρόνια στην Νέα Υόρκη και συνεχίζεται με επιτυχία κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με το αρχικό concept, ο επιβάτης εμφανίζεται στο μετρό χωρίς παντελόνι και προσπαθεί να φέρεται όσο πιο φυσιολογικά μπορεί.

Αν κάποιος τον ρωτήσει γιατί κυκλοφορεί μόνο με τα εσώρουχά του, εκείνος απαντάει ότι απλά ξέχασε να φορέσει το παντελόνι του.

Μετά από οχτώ στάσεις, μπαίνει στο βαγόνι ένας πλανόδιος που αρχίζει και "πουλάει" παντελόνια στους επιβάτες!

Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου γεγονότος είχε ως αποτέλεσμα να "μεταναστεύσει" γρήγορα διαδοχικά στις υπόλοιπες μεγάλες Αμερικάνικες πόλεις, την Αυστραλία, την Ευρώπη και, από φέτος, το Πεκίνο.

Αν και παραλίγο να βρει άδοξο τέλος το 2006, όταν ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης είχε συλλάβει οκτώ από τους συμμετέχοντες και τους οδήγησε στο δικαστήριο.

Βέβαια αποδείχθηκε δικαστικά ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να κυκλοφορείς στο μετρό φορώντας τα εσώρουχά σου, έτσι η συγκεκριμένη πράξη όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά και εξαπλώθηκε...

Δείτε το βίντεο: