Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 7/1 ;;;

ΚΡΙΟΣ
aries
Νιώθετε κάπως περίεργα, αφού σας έχουν κατακλύσει συναισθήματα και σας βγάζουν έξω από τα ρούχα σας. Η καχυποψία και η έλλειψη εμπιστοσύνης σε συνδυασμό μια κακή ανάμνηση από το παρελθόν και κυρίως η σχέση σας με έναν Σκορπιό που είχατε και οικονομικές δοσοληψίες, θα σας αναγκάσει να μην εκδηλώσετε τα αληθινά σας συναισθήματα από φόβο μήπως εκτεθείτε. Γενικά, είναι η εποχή που τα κεφάλια μπαίνουν μέσα και αναγκαστικά σοβαρεύετε ή παίρνετε αποφάσεις για κάτι πολύ σημαντικό και υπεύθυνο.
ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Πηγαίνετε με τα νερά των άλλων και αυτό μπορεί να σας φέρει σε μια πραγματικότητα που ίσως να μην σας αρέσει γιατί θα δυσκολεύεστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η ζωή σας όμως γενικά είναι καλή αυτή την περίοδο, πέρα από τα νεύρα και την ένταση που μπορεί να σας προκαλούν κάποιες νεωτεριστικές απόψεις, που είναι αναγκαίο να υιοθετήσετε εκ των συνθηκών και αυτό θα σας χαρακτηρίσει προοδευτικούς.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Νιώθετε ότι σοβαρεύετε πάρα πολύ και οι υποχρεώσεις είτε οικονομικές είτε συναισθηματικές που έχετε προς τρίτους σας εμποδίζουν να δείτε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο σκέψης και αυτό σας κάνει να νιώσετε εγκλωβισμό. Μόνο αν αποφασίσετε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο και να παραδεχτείτε και δικά σας λάθη, τότε πραγματικά θα σας ανοίξουν οι δρόμοι και θα αλλάξουν όλα τα θέματά σας προς το καλύτερο. Καλύτερα από το να σκέφτεστε την αποτυχία εμπιστευτείτε είτε το ένστικτό σας είτε συνεργάτες σας και εισχωρήστε στην δύναμη της ομάδας και της πρωτοπορίας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Παραμένετε σταθεροί και ίσως και προβληματισμένοι απέναντι σε συναισθήματα που μπορεί να σας βγάζουν και θυμό για συγκεκριμένο πρόσωπο. Ευτυχώς έχετε τα φόντα να το γυρίσετε όλο αυτό υπέρ σας. Η υποστήριξη που έχετε από τις στενές σας σχέσεις αλλά και κάποιους συνεργάτες θα σας δώσει την δύναμη και τη δημιουργικότητα που χρειάζεστε για να κάνετε πράγματα. Μπορεί πάντως να πάρετε χρήματα που σας τα χρωστούσαν από το παρελθόν και κάπως να ηρεμήσετε.
ΛΕΩΝ
leo
Θα υπάρχουν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν ακόμα και στα έξοδα ενός ακινήτου και θα στριμωχθείτε για λίγο. Αν είσαστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα δείτε ότι έχετε την ευστροφία να το γυρίσετε υπέρ σας. Κάποιοι φίλοι που τους γνωρίζατε από παλιά τώρα ίσως να σας στηρίξουν περισσότερο και αυτό να σας δυναμώσει. Γενικά, παρόλο που είναι μια πολύ καρμική περίοδος για σας γιατί νιώθετε ότι έχετε αναλάβει παραπάνω υποχρεώσεις και ίσως να δείτε και κάποια αποτελέσματα από τις πράξεις σας, την δύναμή σας δεν τη χάνετε γιατί έχετε πίστη στον εαυτό σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Νιώθετε γενικά καλά και στο παρελθόν αν γυρίσετε ή σας γυρίσουν κάποιες υποθέσεις από ένα άτομο που θα σας θυμίσει θέματα που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, θα βγάλετε από το κουτάκι σας, κυρίως όταν πάτε να συζητήσετε με ένα πρόσωπο, όλα αυτά που σας είχαν ενοχλήσει και έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η επαφή σας με συγγενικό πρόσωπο για θέματα οικονομικά θα σας οδηγήσει σε κάποιες λύσεις. Το ρίσκο πάντως το οικονομικό μέσα σε οργανωμένο όμως σχήμα θα σας ευνοήσει οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ
libra
Νιώθετε κάπως περίεργα, επειδή υπάρχουν οικονομικά θέματα που ίσως να βγουν από το παρελθόν και να σας εμποδίσουν σε κάτι που θέλετε τώρα να κάνετε. Όσο και να το αποφεύγετε, καλύτερα είναι να το αντιμετωπίσετε. Έχετε δύναμη να αντεπεξέλθετε, αρκεί να είσαστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να μην φοβάστε ότι θα εκτεθείτε. Θέματα οικογενειακά μπορεί να λυθούν αλλά ίσως όχι με τον τρόπο που για σας είναι ο καλύτερος αλλά με τον τρόπο που επιβάλλει η κοινή λογική.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Νιώθετε ότι μέσα σας υπάρχει η δύναμη και η παρόρμηση που θα σας κάνει να αντλήσετε έμπνευση και σιγουριά για τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερες προσπάθειες γιατί υπάρχει η τάση να μην δέχεστε κάποια προοδευτικά συστήματα και αυτό μπλοκάρει τις κινήσεις σας. Σίγουρα έχετε πάρει φόρα και θα αποδειχθεί η αξία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσείς δεν θα κουνήσετε καθόλου το δακτυλάκι σας. Τα οικονομικά σας, αν θέλετε, μπορείτε να τα αλλάξετε προς το καλύτερο, αρκεί να γίνετε πιο πρακτικοί και οργανωτικοί στην σκέψη σας και στις κινήσεις σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Είστε σε φάση ακόμα αισιόδοξη αλλά χρειάζεται να πατήσετε γερά τα πόδια σας στην γη και να βρείτε τι ακριβώς και μέχρι που θέλετε να φτάσετε σε θέματα οικονομικά αλλά και γενικά της καριέρα σας. Η χρονιά αυτή θέλει συγκεκριμένους στόχους και όχι πράγματα στην τύχη. Μερικοί από εσάς προσπαθείτε να κάνετε κινήσεις για να βγάλετε χρήματα με έναν πρωτότυπο τρόπο και αυτό γενικά σας πηγαίνει και σας ευνοεί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Με τρείς πλανήτες στον Αιγόκερω έχει αρχίσει και φαίνεται περισσότερο ο εαυτός σας προς τα έξω και από αυτό μπορείτε και περνάτε πιο έντονα την γνώμη σας. Υπάρχει βέβαια μέσα σας ένας κρυμμένος θυμός για ένα πρόσωπο που σας έχει στεναχωρήσει αλλά προσπαθείτε να μην το δείξετε γιατί δε θέλετε να ξέρουν οι άλλοι τα συναισθήματά σας. Όσοι σχετίζεστε με Κριό σίγουρα θα ζορίσετε τα πράγματα γιατί δεν σας αρέσει να μην υπάρχει τάξη και πειθαρχία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Ο Άρης στον Υδροχόο είναι ένα ισχυρό κίνητρο για να ασχοληθείτε τουλάχιστον με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο ενώ θα κάνετε κινήσεις να ξεκολλήσετε από το παρελθόν σας ή από λάθος πεποιθήσεις που δεν σας βγαίνουν σε καλό, θα ξανακυλήσετε για λίγο και ο λόγος θα είναι ότι όντως θα γίνει κάτι που θα σας υπενθυμίσει κάποιες δυσκολίες είτε συναισθηματικές είτε οικονομικές. Αλλά εσείς προχωράτε προς το φως και δεν κολλάτε πλέον σε κάτι που σας τραβάει προς τα κάτω και δεν σας κάνει καλό.
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν κάποιες δοσοληψίες με τρίτους είτε από ασφάλειες, κληρονομικά θέματα ή γενικά χρήματα που πρέπει να δώσετε προς υπηρεσίες, τελικά θα δοθούν με μεγαλύτερη ευκολία από ό, τι περιμένατε ή φοβόσασταν. Είστε σε καλή φάση τώρα γιατί οι συνθήκες σας βάζουν μέσα σε πλαίσιο και αυτό σας επαναφέρει σε τάξη και πειθαρχία. Μια παλιά επαγγελματική πρόταση από έναν Δίδυμο μπορεί να επανέλθει και να χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε αλλά με άλλους όρους.