Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Τι λέει το ΖΩΔΙΟ σου σήμερα ΤΡΙΤΗ 8/1 ;;;

«Βόλτες»
Νωρίς το πρωί ίσως ασχοληθείτε ή ερευνήσετε οικονομικά ζητήματα όμως στη συνέχεια το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαφές σας με τους άλλους. Μετακινήσεις, τηλεφωνήματα, μηνύματα και ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι στην ημερήσια διάταξη ενώ θα έχετε την τάση να πάρετε πρωτοβουλίες για ζητήματα που αφορούν ή σας συνδέουν με φίλους και δραστηριότητες της παρέας. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
«Καθήκοντα»
Αν και ξυπνάτε έχοντας στο μυαλό σας υποχρεώσεις που αφορούν το σύντροφο, ένα πελάτη ή ένα συνεργάτη η μέρα θα σας δώσει ευκαιρίες τόσο οικονομικές όσο συναισθηματικές. Πολύ πιθανόν να δώσετε κάποια χρήματα για μετακινήσεις ή για ένα μέσο που διευκολύνει τις διαδρομές σας ενώ ερωτικά θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Η επαγγελματική ζωή παίρνει τα πάνω της και τα οικονομικά σας θα γνωρίσουν άνοδο. Οι γεννημένοι του 1975 θα κυνηγήσετε ενδιαφέροντα που μπορούν να αναδείξουν τα ταλέντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Στο χέρι σας είναι να περάστε καλά»
Η δουλειά ίσως φαντάζει ένα βαρύ φορτίο ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως η ευελιξία και επιείκεια που θα δείξετε στις επαφές σας με συνεργάτες και συναδέλφους θα αλλάξουν το κλίμα. Έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε κάτι νέο που σχετίζεται με το σώμα, την εμφάνιση σας ή ακόμα και τη μόρφωση σας, δώστε το χρόνο που χρειάζεται. Επιπλέον, αν και λαμβάνετε κάποια χρήματα βαρυγκωμάτε για κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1969 θα αντιμετωπίσετε κάποιο νομικό πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Μη ξεχάσετε το ταπέρακι»
Το πρωινό σας είναι αφιερωμένο στα παιδιά και σε δραστηριότητες που σας προσφέρουν μια βαθιά ικανοποίηση που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν. Στη συνέχεια, πρακτικά ζητήματα και θέματα τακτοποίησης μπορούν να γίνουν με χαρά ενώ συγχρόνως θα μιλάτε στο τηλέφωνο ή θα ακούτε κάποιες ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Πολλοί θα θελήσετε να κάνετε πράγματα για πρόσωπα που βρίσκονται σε δυσχερή θέση. Οι γεννημένοι του 1967 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις με πεθερικά, γονείς ή άτομα που έχουν κάποια εξουσία.

ΛΕΩΝ
«Έχετε ένα όμορφο όραμα»
Ζητήματα που σχετίζονται με μέλη της οικογένειάς σας ίσως δημιουργήσουν κάποια ερωτήματα. Το πέρασμα της Σελήνης στον 5ο ηλιακό οίκο ευνοεί τη δημιουργία και ενασχολήσεις που σχετίζονται με χόμπι, διασκέδαση και γενικότερα αυτό που για εσάς σημαίνει καλή ζωή. Οι σχέσεις με φίλους θα επεκταθούν ενώ ενδιαφέροντα που σχετίζονται με αστρολογία, πληροφορική και γενικότερα καινοτόμες δραστηριότητες θα σας θέλξουν. Οι γεννημένοι του 1984 θα πάρετε μέτρα για να προφυλαχτείτε από το κρύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Διαλέξετε τους σπόρους που θα φυτέψετε»
Έχετε την τάση να κάνετε κάποιες μετακινήσεις ή συνεννοήσεις με μυστικότητα ενώ ένα ευρύ φάσμα επιλογών που σχετίζονται με οικογενειακές δραστηριότητες θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποια πράγματα όπως τα θέλετε. Ο Δίας στον 10ο υπόσχεται καλή σοδειά στον επαγγελματικό τομέα με την προϋπόθεση ότι αποφεύγετε τις εύκολες λύσεις και την κατασπατάληση των δυνάμεων, των ταλέντων ή των χαρισμάτων σας. Οι γεννημένοι του 1955 θα χρειαστεί να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ
«Θα χαρείτε θετικές επαφές»
Κάποια οικονομικά θέματα ίσως απαιτούν ενδελεχή έλεγχο ενώ ίσως δεν θέλετε να αποκαλύψετε σε άλλους τι, πως και γιατί. Συγχρόνως, σήμερα θα είστε πιο επικοινωνιακοί και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κάνετε κάποιες έξτρα μετακινήσεις. Το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά και συζητήσεις, κουτσομπολιά και επαφές με κοντινά σας πρόσωπα θα χαρακτηρίζονται από χιούμορ και πλουραλισμό. Οι γεννημένοι του 1954 θα γίνετε κουμπάροι ή θα ακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο επιμόρφωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Πριν αποφασίσετε, δείτε τι σας δίδαξε η μέχρι τώρα πορεία σας»
Σας απασχολούν έντονα κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές επιδιώξεις και τη στάση ζωή σας. Επιπλέον, σε κάποιες αγορές θα ξεχαστείτε ενώ πολύ πιθανόν να κάνετε ή να λάβετε κάποιο δωράκι. Κάποια είδηση, μετακίνηση ή συζήτηση θα αφορά οικονομικά θέματα ενώ ερωτικά περνάτε καλά, χωρίς να συζητάτε πολλά για αυτά. Στο μάτι το κυκλώνα βρίσκεται τόσο η σχέση με κοντινούς συγγενείς όσο και ζητήματα οικίας. Οι γεννημένοι του 1971 θα αναλάβετε κάποια καθήκοντα που θα επηρεάσουν τις καθημερινές σας διαδρομές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Μην ρίχνετε λάδι σε φωτιές που καίνε»
Με αγωνία που εξελίσσεται σε χαρά ξεκινά η σημερινή μέρα που διαφαίνεται ενδιαφέρουσα, ευχάριστη και ενθουσιώδης. Ίσως αισθανθείτε ότι ανοίγουν κάποιες πόρτες και πλέον μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να πραγματοποιήσετε κάποια «θέλω» σας. Συγχρόνως, υπάρχει η τάση να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας είτε ως γαμπρός ή νύφη ή ως κουμπάρος, νονός ή νονά. Ωστόσο, προσέχετε τα έξοδα γιατί δεν εδώ σας παίρνει ο χαβαλές. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως τσακωθείτε με κάποιο συγκάτοικο ή γείτονα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τα βιαστικά συμπεράσματα είναι το ίδιο επιζήμια με τα αυθαίρετα»
Πολύ πιθανόν κάποιος φίλος να σας εκμυστηρευτεί μυστικά του ενώ θα είστε καχύποπτοι απέναντι σε κάποιες αλλαγές. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη μπορεί γύρω στο μεσημεράκι να ζαλιστείτε, να εφησυχάσετε ή να λουφάρετε από τα πρακτικά και καθημερινά, όμως το απόγευμα σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε πράγματα που σας γεμίζουν και σας δίνουν μεγάλη χαρά. Στο χώρο της δουλειάς θα αλλάξετε πόστο ή θα έχετε επιπρόσθετες αρμοδιότητες. Οι γεννημένοι του 1969 θα κάνετε κάποια έξοδα για να βρεθείτε με μια παρέα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Οι δυσκολίες θα κρίνουν, αν μπορείτε να βρίσκεστε ψηλά»
Πρώτη σας έγνοια είναι ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας αλλά και την εξέλιξή σας δια μέσω αυτής. Επιπλέον, οι φίλοι σήμερα γίνονται πηγή πονοκέφαλου το πρωί και δημιουργικής απασχόλησης το απόγευμα. Με το Δία στον 5ο ηλιακό οίκο ο έρωτας παίρνει τα πάνω του και συγχρόνως κάνετε πράγματα που δίνουν ή ομορφαίνουν το νόημα στη ζωή σας. Ίσως παρακολουθήσετε κάποιο αγώνα ή παραβρεθείτε σε κάποια γιορτή. Οι γεννημένοι του 1980 θα ασχοληθείτε με κάτι καινοτόμο, ανατρεπτικό ή αμφιλεγόμενο.
ΙΧΘYΕΣ
«Αν ανοίξετε την πόρτα σε κάτι διαφορετικό, θα μάθετε κάτι νέο»
Κάποια ζητήματα που σχετίζονται με συγγενείς εξ αγχιστείας ή αφορούν θέματα ηθικής ίσως σας βάλουν στο δρόμο της ανάλυσης και της συναισθηματικής κατανόησης. Συγχρόνως, ταξίδια ή μετακινήσεις που αφορούν τους γονείς, τα πεθερικά ή τα αφεντικά έρχονται στο προσκήνιο. Μην πείτε ούτε «ναι» ούτε «όχι» σε προτάσεις που θα σας γίνουν νωρίς το μεσημέρι και το απόγευμα κανονίστε κάτι ξεχωριστό ή εναλλακτικό από τα συνηθισμένα. Οι γεννημένοι του 1957 θα νιώσετε ότι φίλοι στη ζωή σας μπορεί να είναι λίγοι είναι όμως αυθεντικοί.
astrology