Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Τι συμβαίνει με την Ναταλία Γερμανού και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;


Η ευαίσθητη Καρκίνος, Ναταλία, έσπευσε να χαρακτηρίσει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει πάλι αυτό το θεματάκι.

Η εκπομπή του Alpha «Μεσ' την καλή χαρά» έχει βρεθεί στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, λόγω της καινούργιας παρουσιάστριας δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι η Ναταλία έχει στριμωχθεί και η θέση της αρχίζει να τρέμει, από τη νέα βασίλισσα του καναλιού.

Από την άλλη, οι κριτικές για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι διφορούμενες, εφόσον κάποιοι τη θέλουν να έχει λαμπρό μέλλον και κάποιοι άλλοι τη βρίσκουν χλιαρή έως αδιάφορη.
Το θέμα όμως πήρε διαστάσεις και η ευαίσθητη Καρκίνος Ναταλία, έσπευσε να χαρακτηρίσει τη νέα της συνάδελφο ως το εξιλαστήριο θύμα που θα πληρώσει πάλι αυτό το θεματάκι.

Πέρα λοιπόν από το πόσο αξίζει και μπορεί να απειλήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την καταξιωμένη Ναταλία, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η τελευταία είτε την εγκρίνουμε είτε όχι, έχει καταφέρει να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους της εμπιστεύτηκαν εκπομπές, κάνοντας επί πολλά χρόνια καλά τη δουλειά της.

Φυσικά πάντα ένα νέο πρόσωπο που έχει και τα μισά της σχεδόν χρόνια μπορεί να προκαλέσει ανησυχία, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι η συγκεκριμένη, παρόλο που δεν γνωρίζουμε την αστρολογική ταυτότητά της.