Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Διάσημοι που αρνούνται να μεγαλώσουν, και άλλοι που είναι πολύ ώριμοι για τα χρόνια τους!


 Celebrities που δεν συμπεριφέρονται ανάλογα με την ηλικία τους..........



Μην περιμένετε τον Meatloaf να βάλει τις παντόφλες του και να απολαύσει μία τεμπέλικη απόσυρση τώρα που είναι 65. Ο φωνακλάς star δεν δείχνει κανένα σημάδι πως ρίχνει τους ρυθμούς του και έχει δύο άλμπουμ στα σκαριά. Η δημοτικότητα του Meatloaf ξεπερνάει τα charts. Έχει εμφανιστεί στα Glee, South Park και συνολικά σε πάνω από 50 τηλεοπτικά show και φιλμ, ίσως επειδή αρνείται να συμπεριφερθεί ανάλογα με την ηλικία του.

Η Σάρον Όζμπορν είναι σχεδόν 60, αλλά δεν έχει μαλακώσει όσο περνάνε τα χρόνια. Στην πραγματικότητα είναι πιο φωνακλού και ατίθαση από τα παιδιά της! Η δριμύτατη κριτής της reality TV και γυναίκα του Όζι Όζμπορν λέει πάντα αυτό που σκέφτεται, άσχετα με το ποιον προσβάλλει, κάτι που συνήθως σημαίνει πως έχει διάφορες βεντέτες να ασχολείται συγχρόνως. Είτε την λατρεύεις, είτε την μισείς. Και αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος που της αρέσει να είναι τα πράγματα. 

Ο Τζόνι Ντεπ ζει τη ζωή ενός ελεύθερου, πολυεκατομμυριούχου βασιλιά του κόσμου. Είναι ο πιο υψηλά αμοιβόμενος ηθοποιός στον πλανήτη, ταξιδεύει με τζετ στα αμέτρητα σπίτια του ανάλογα με τα καπρίτσια του, είναι ελεύθερος και έτοιμος να συναναστραφεί αφού χώρισε με την επί 14 χρόνια σύντροφό του, και ντύνεται σαν ένας 20χρονος. Όμως όταν συνειδητοποιείς πως ο Τζόνι θα γίνει 50 τον επόμενο χρόνο, η ζωή του αρχίζει να παίρνει μία ελαφρά μυρωδιά από “midlife crisis”, δεν νομίζετε;

Η Τζένιφερ Λόπεζ αρνείται να φερθεί ανάλογα με τα χρόνια της και την αγαπάμε γι’ αυτό. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι 43 ετών και έχει χωρίσει τρεις φορές, αυτό όμως δεν την σταματά από το να μοστράρει με μεγάλη χαρά την πιο πρόσφατη σχέση της με τον χορευτή της Κάσπερ Σμαρτ, που είναι 18 ολόκληρα χρόνια νεότερος από εκείνη. Ακόμα και το ότι έχει δίδυμα, δεν είναι κάτι που εμποδίζει την J-Lo.

Ο Άλεκ Μπόλντγουιν είναι στα μέσα των 50s του, αλλά δεν τον ενδιαφέρει να ζήσει μία ήρεμη ζωή, τόσο πολύ μάλιστα που η εντελώς εκτός προγράμματος απρεπής συμπεριφορά του, είναι συχνά πιο διασκεδαστική από τους ρόλους που ερμηνεύει. Ο star του 30 Rock έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο όταν τον έδιωξαν από ένα αεροπλάνο πριν την απογείωση, επειδή αρνήθηκε να κλείσει το κίνητό του, και τον Ιούνιο απέδειξε πως δεν έχει καμία διάθεση να μεγαλώσει αξιοπρεπώς, αφού παντρεύτηκε μία δασκάλα της γιόγκα, 26 χρόνια νεότερή του.

Δεν είναι το γεγονός πως συνεχίζει να ξεκινάει παγκόσμιες περιοδείες σε ηλικία πάνω από τα 50, αλλά το ότι ντύνεται με cheerleaders συνολάκια ενώ το κάνει αυτό. Προσθέστε σ’ αυτό και τις φορές που δείχνει τις ρώγες της επί σκηνής και την εμμονή της να δείχνει τα εσώρουχά της, και η Μαντόνα σίγουρα δεν φέρεται ανάλογα με την ηλικία της

Ο Κρίστιαν Μπέιλ, 38 ετών, ακούγονταν σαν ένας δύστροπος teenager όταν καταγράφηκε να φωνάζει σ’ ένα μέλος του crew στο σετ της ταινίας Terminator Salvation. Το γεμάτο βρισιές παραλήρημά του συνέβη όταν ένας άμοιρος τύπος πέρασε από το σετ την στιγμή που ο Μπέιλ ήταν στη μέση μίας σκηνής. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη, όχι όμως πριν η ηχογράφηση που είχε διαρρεύσει, προλάβει να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Ράσελ Κρόου είναι άλλος ένας ηθοποιός γνωστός για τον ευερέθιστο χαρακτήρα του. Η ανικανότητα του Αυστραλού star να λογοκρίνει τον εαυτό του έχει οδηγήσει σε ορισμένα ανεπιθύμητα πρωτοσέλιδα, όπως όταν πέταξε ένα τηλέφωνο σ’ έναν πορτιέρη ξενοδοχείου το 2005. «Αυτή είναι πιθανότατα η πιο ντροπιαστική κατάσταση που κατάφερα να βάλω τον εαυτό μου σε ολόκληρη τη ζωή μου, και ενώ μάλιστα έχω κάνει αρκετά χαζά πράγματα», παραδέχθηκε αργότερα ο ερμηνευτής του Gladiator. Δυστυχώς, το περιστατικό το διακωμώδησαν αργότερα σ’ ένα επεισόδιο του South Park.

Μπορείτε να το πιστέψετε πως η καυστική κωμικός Τζόαν Ρίβερς είναι 79;! Παρουσιάζει ακόμα το δικό της, υψηλής τηλεθέασης, τηλεοπτικό show, Fashion Police, και βγάζει λεφτά κριτικάροντας αυτά που οι stars του Χόλιγουντ, τολμούν να φορέσουν σε events στο κόκκινο χαλί. Η diva με τη μεγάλη ζήτηση κάνει επίσης θέατρο, έχει ένα bestseller βιβλίο και παίζει περιστασιακά κινηματογραφικούς ρόλους. Κουραστήκαμε και μόνο που τα σκεφτήκαμε όλα αυτά...

Ο πρώην frontman των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ, είναι ένα τυπικό κακό παιδί του rock 'n' roll. Ο τραγουδιστής έγινε πρόσφατα 40, αλλά αρνείται να μεγαλώσει αξιοπρεπώς και παρεκτρέπεται όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Η κακή συμπεριφορά του Λίαμ ήταν η αιτία της διάλυσης των Oasis το 2009, όταν ο Λίαμ έσπασε μία από τις κιθάρες του Νόελ κατά την διάρκεια μίας λογομαχίας.

Ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ είναι 60 ετών και όπως οι περισσότεροι celebs που δεν φέρονται ανάλογα με τα χρόνια τους, επέλεξε μία νεαρή σύντροφο. Η τυχερή κυρία του Hoff, είναι η Χάιλι Ρόμπερτς, που στα 32 της έχει σχεδόν τα μισά του χρόνια!

Όμως υπάρχουν επίσης κάποιοι άλλοι λογικοί stars που συμπεριφέρονται πολύ πιο ώριμα από την ηλικία τους. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι ένας τέτοιος star, που διαθέτει ένα πολύ ώριμο κεφάλι επάνω σε νεανικούς ώμους. Ο superstar του Harry Potter είναι μόλις 23, όμως μισεί το celebrity σκηνικό και δεν πίνει ή κάνει clubbing. «Προτιμώ να καθίσω σπίτι και να διαβάσω», είπε όταν τον ρώτησαν για το πως είναι η ιδανική του βραδιά. Χασμουρητό...

Ο Άαρον Τζόνσον συμπεριφέρεται όπως ένας άντρας που έχει δύο φορές την ηλικία του. Και ακόμα περισσότερο! Ο 22χρονος star των Kick-Ass και Anna Karenina είναι παντρεμένος με την σκηνοθέτιδα Σαμ Τέιλορ-Γουντ, που στα 45 της είναι άνετα αρκετά μεγάλη να είναι μητέρα του. Γνωρίστηκαν στο σετ του Nowhere Boy το 2010 και απέκτησαν δύο παιδιά μαζί.

Η ηθοποιός Μπλέικ Λάιβλι, 25 ετών, είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της. Ενώ πολλές starlets στην ηλικία της, βγαίνουν στα nightclubs του Χόλιγουντ δοκιμάζοντας διάφορες εκδοχές του γυμνού, η Μπλέικ περηφανεύεται για τον εαυτό της που δεν πίνει ποτέ ή που δεν κάνει ναρκωτικά και βολεύεται με τον έγγαμο βίο, μετά την «θηλιά» που πέρασαν μαζί με τον Ράιαν Ρέινολντς τον Σεπτέμβριο.




msn