Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Στα πεζοδρόμια η Βρετανία αναστενάζει! [φωτο]

Εικόνες ντροπής από την Πρωτοχρονιά στους δρόμους της Αγγλίας ...«Απόψε είδα μεγάλους άντρες να κλαίνε στα κελιά τους με τύψεις ή ντροπή, είδα ανθρώπους που ήθελαν να παλέψουν με τον κόσμο με δύναμη 10 αντρών και αρκετό αλκοόλ για άλλους 10».

Οι παραπάνω προτάσεις προέρχονται από ένα μικρό χρονικό της βραδιάς της Πρωτοχρονιάς, όπως το κατέγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο αστυνομικός James Tozer.

Ενώ ο κόσμος διασκέδαζε υποδεχόμενος το νέο έτος, ο James Tozer φρόντιζε για την ασφάλεια των πολιτών. Το έργο του δεν ήταν εύκολο, μιας και οι νεαροί Άγγλοι που φημίζονται για την αγάπη τους για το αλκοόλ, δεν έχασαν την ευκαιρία. Κάθε άλλο!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, στα πεζοδρόμια και τους δρόμους σε διάφορες πόλεις της Αγγλίας μεθυσμένοι άντρες και γυναίκες παίζουν με τα όρια της δημοσίας αιδούς, κάνουν εμετό, λιποθυμούν ή ακόμη χειρότερα επιχειρούν να οδηγήσουν ή βιοπραγούν.

Ο James Tozer είχε βάρδια από τις 5 το μεσημέρι της παραμονής μέχρι τις 7 το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Στο διάστημα αυτό με σύντομα μηνύματά του στο Twitter διηγείται περιστατικά ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατούσε στους δρόμους της Βρετανίας, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο χρονικό.

Γράφει στη μία το βράδυ ο αστυνομικός: «Ένα μεθυσμένος οδηγός πιάνεται. “Δεν μπορεί να είμαι εγώ-δεν έχω άδεια οδήγησης” (λέει)». Πέντε λεπτά αργότερα προσθέτει «Τώρα προσπαθώ να βρω τους ιδιοκτήτες των 2 οχημάτων που τράκαρε», εννοώντας τον μεθυσμένο οδηγό!

Δείτε φωτογραφίες από την κατάσταση που συναντούσε κανείς στους δρόμους διάφορων πόλεων της Αγγλίας, την Πρωτοχρονιά…
newsbeast.gr