Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

H Δασκάλα…το χυδαίο «πέσιμο» και το «άκυρο» σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ


Είναι ένα κορίτσι εντυπωσιακό.Νεαρή και εντυπωσιακή.. 
Όπως σχεδόν όλες οι γυναίκες της ηλικίας της διατηρεί σελίδα στο Facebook. Αυτό λοιπόν το κορίτσι δέχτηκε προχθές πέσιμο και μάλιστα χυδαίο από γνωστό πέφτουλα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Όταν εγώ τα λέω ότι το παλικάρι την έχει δει γίνομαι κακός! Τα γεγονότα όμως μιλάνε από μόνα τους. Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και υποτίθεται πως διατηρεί σχέση με ξανθιά νεαρά πιτσιρίκα. Το παλικάρι αυτό που πέρα από τα τατουάζ και τις γκόμενες δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο γίνεται σχεδόν καθημερινά ρεζίλι με αυτά που κάνει.

Τελευταίο του κατόρθωμα να κάνει αισχρό πέσιμο σε νεαρή δασκάλα μέσω Facebook, αλλά τη χυλόπιτα πρέπει ακόμα να τη φυσάει και να μην κρυώνει. Σιγά αγόρι μου ποιος είσαι που νομίζεις ότι θα σου κάτσουν όλες;

Επειδή μπορείς και παραμυθιάζεις μικρά κοριτσάκια, θεωρείς ότι όλες έχουν καεί από το ντεκαπάζ; Και επειδή πάντα γράφω με στοιχεία και ας λένε άλλα μερικές και μερικοί, η νεαρή που δέχτηκε το.. πέσιμο του απάντησε: » είσαι πολύ μεγάλη ψωνάρα αγόρι μου! Τράβα να βρεις καμία λαϊκιά»!
Πηγή: nassos.blog