Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

VIDEO: 18χρονη πουλάει την παρθενιά της για να βοηθήσει την άρρωστη μάνα της




Ότι πιο πολύτιμο διαθέτει, δηλαδή την παρθενιά της, αποφάσισε να πουλήσει η Ρεμπέκα Μπερνάντο...

μαθήτρια γυμνασίου στην επαρχία Σαπεάκου, προκειμένου να βοηθήσει την μητέρα της που έχει μείνει κατάκοιτη μετά από εγκεφαλικό.

Τα 780.000 δολάρια που πήρε πριν από λίγους μήνες η 20χρονη συμπατριώτισσά της για να πουλήσει την δική της παρθενιά σε έναν Ιάπωνα ήταν που έβαλαν σε σκέψεις την 18χρονη Ρεμπέκα Μπερνάντο που ανακοίνωσε επίσημα τον πλειστηριασμό στο youtube πριν ένα μήνα.

Δηλώνοντας σχετικά στο CNN, το οποίο της έκανε αφιέρωμα, «Το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταίσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει».

Σε αντίθεση με την συμπατριώτισσά της, που πλειοδότησε την παρθενιά της μέσω ενός ντοκιμαντέρ, η Ρεμπέκα ανέβασε απλά ένα βίντεο στο youtube.



Ενώ ακόμη μια σημαντική διαφορά, είναι το ποσό που αναμένεται να συγκεντρώσει, αφού η μεγαλύτερη προσφορά που είχε μέχρι τώρα είναι μόλις 35.000 δολάρια.

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Μπερνάντο αρνήθηκε την προσφορά που της έκανε τηλεοπτικό δίκτυο να της πληρώσει όλα τα ιατρικά έξοδα αρκεί να σταματήσει τον πλειστηριασμό, αφού προθεσή της είναι να βγάλει αρκετά λεφτά ώστε να μπορέσουν να μετακομίσουν και σε καλύτερο σπίτι.