Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ο Αυτιάς μούντζωσε την Τσέγκου επειδή εμφάνισε την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (video)Δημοσιογραφία της μούντζας από τον Γιώργο Αυτιά


Μια  μεγαλοπρεπέστατη μούντζα έφαγε κατάμουτρα, αλλά και on air η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου, επειδή τόλμησε να ξεστομίσει στον αέρα της εκπομπής του την λέξη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα και που ανέδειξαν και με σχετικό βίντεο οι «Ράδιο Αρβύλα» κάνει πάταγο στο διαδίκτυο καθώς καταγράφει την υψηλή αισθητική του δημοσιογράφου, αναδεικνύει την συμπεριφορά του απέναντι στην συμπαρουσιάστριά του, αλλά και την εμμονή του με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Μαθήματα δημοσιογραφίας της  μούντζας μας κάνει ο κ. Αυτιάς καθώς  μετά την ένταση που επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής του με τον καβγά Γεωργιάδη-Χαϊκάλη, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ (για δεύτερη φορά) την οποία ο κ. Αυτιάς ήθελε να καταχωνιάσει.
Η συμπαρουσιάστριά του, Μάγδα Τσέγκου μάλλον δεν αντιλήφθηκε τον μεγάλο «καημό» του παρουσιαστή κι έτσι εμφάνισε την εφημερίδα. Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν αποστομωτική. Της έριξε μια μεγαλοπρεπέστατη μούντζα.
ΑΞΙΖΕΙ: Ο Αυτιάς αποκάλυψε τον πραγματικό του, εαυτό. Το Σάββατο η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ θα έχει ΑΦΙΕΡΩΜΑ στον γνωστό δημοσιογράφο. Θα ρίξουμε φως, στην διαδρομή του, και κυρίως στις δουλειές που έκανε στην Κύπρο. Παράλληλα, θα αναδείξουμε την σχέση του, με τους επιχειρηματίες Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και Πέτρο Κυριακίδη.