Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Σαββάτο 2/2 τα Ζώδια!



Κριός

Αποφύγετε πολλές συνεργασίες και προσπαθήστε όσο μπορείτε να κινηθείτε μόνοι σας και να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε
. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα.



Ταύρος

Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή ακόμη και ρήγματα στις σχέσεις σας. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά. Θα υπάρξουν μπερδέματα και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ειδικά σε θέματα επικονωνίας. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Πιθανόν κάποιες δυσκολίες στην εργασία να σας προβληματίσουν και να σας εκνευρίσουν.



Δίδυμοι

Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, που αρχικά θα σας αγχώσουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Όσοι έχετε προβλήματα μέσα στη σχέση σας τώρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να αναπληρώσετε τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον οικονομικό σας τομέα, προμηνύονται καινούργια ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη.



Καρκίνος

Την προσοχή σας φαίνεται ότι αποσπά αυτή την περίοδο και η εργασία. Επαγγελματικά, θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο και αυτό θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και ο κύκλος θα διευρυνθεί. Μην αφήσετε τις όποιες ανατρεπτικές καταστάσεις να σας γεμίσουν άγχος και στρες επηρεάζοντας την υγεία σας. Οργανωθείτε βάλτε προτεραιότητες και συναντήστε τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις νέες προκλήσεις. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας.



Λέων

Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα.



Παρθένος

Εάν κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται σε ικανοποιητικό βαθμό. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατήρεσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.



Ζυγός

Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να κλείσετε καινούργιες συμφωνίες, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

http://zodia123.gr/

Σκορπιός

Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Μην αρχίσετε όμως τις σπατάλες γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές που τις είχατε αμελήσει μέχρι στιγμής. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Στον εργασιακό σας χώρο μην πάρετε αποφάσεις για θέματα σημαντικά, χωρίς να τα συζητήσετε με τους συνεργάτες σας πρώτα. Τα άστρα προβλέπουν ότι η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα.



Τοξότης

Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάσετε στο ταίρι σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια ή και διαδικαστικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα. Τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες και βρείτε τρόπους για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Το σημαντικότερο είναι να μην αποφασίζετε τίποτα εν θερμώ. Φροντίσετε να είσετε ρεαλιστές και βάλτε στόχους που μπορείτε να τους φτάσετε και να τους πετύχετε.



Αιγόκερως

Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Κάντε την αυτοκριτική σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο ερωτικός τομέας συνδράμει σε αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πρώτα πρέπει να διώξετε οτιδήποτε σας πιέζει ,ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που από καιρό σας ταλαιπωρούν. Στο χώρο σας επικρατεί πολύ παρασκήνιο, γι αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κινήσεις σας.



Υδροχόος

Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Στα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό άγχος γιατί θα υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.



Ιχθείς

Μόνο έτσι θα πετύχετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας και να διασφαλείστε τα κεκτημένα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.