Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Κομμώτρια ξυλοκόπησε και Bίασε ληστή!

Όταν Βίκτορ Ζασίνσκι σχεδίαζε να "χτυπήσει" το κομμωτήριο, δεν είχε ιδέα ότι θα κατέληγε όμηρος και σκλάβος των σεξουαλικών ορέξεων της ιδιοκτήτριας! Ο 32χρονος μπήκε στο στούντιο ομορφιάς της Όλγας Ζάχατς στη Ρωσία, αλλά δεν περίμενε ότι η ιδιοκτήτρια θα ήταν η θηλυκή έκδοση του Μπρους Λι! Η 28χρονη Όλγα ήταν κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε και «ξάπλωσε» στο έδαφος τον ληστή με μονάχα μια κλωτσιά!
Όμως τα προβλήματα του δεν θα τελείωναν εκεί, αφού η Ρωσίδα ιδιοκτήτρια τον έσυρε στο πίσω δωμάτιο του στούντιο και τον έδεσε.
Η Ζάχατς κράτησε τον ληστή τρεις ολόκληρες μέρες όμηρο στο μαγαζί της, ταίζοντας τον μόνο με Βιάγκρα για να «του δώσει ένα μάθημα!». Το ειρωνικό της ιστορίας, είναι πως αφού τον χρησιμοποίησε σαν σκλάβο για τις σε$ουαλικές ορέξεις της, στη συνέχεια τον άφησε η ίδια ελεύθερο!
Ο 32χρονος διηγήθηκε την ιστορία του στην ρωσική αστυνομία η οποία επισκέφθηκε την γυναίκα για να διασταυρώσει τους ισχυρισμούς.
Η Ζάχατς απάντησε: «Τι μπ@σταρδο$! Ναι, κάναμε σ$ξ κάποιες φορές. Στη συνέχεια όμως του αγόρασα καινούργιο τζην, τον τάισα και του έδωσα και λεφτά πριν τον αφήσω ελεύθερο».
Όλα αυτά συνέβησαν πριν έναν χρόνο και τώρα ξεκινάει η δίκη...
aniwthoi.net