Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Θα Σοκαριστείτε όταν δείτε τι έπαθε από ψεύτικες βλεφαρίδες!

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν γίνει συνήθεια πολλών γυναικών σήμερα. Μία από αυτές είναι και η Jane Rolfe, 42 ετών από την Αγγλία, αισθανόταν άσχημα με τις μικρές τις βλεφαρίδες και έτσι αποφάσισε να βάλει ψεύτικες.... Πήγε σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς για να σιγουρευτεί πως δεν θα της δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, αφού είναι γνωστό πως στο εμπόριο κυκλοφορούν όλων των ειδών τα "καλά".

Το αποτέλεσμα, μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω. Η κόλλα που χρησιμοποιείται για να κολλήσουν στις βλεφαρίδες, δημιούργησε αλλεργική αντίδραση στα μάτια της Rolfe.

Όταν πήγε στο ινστιτούτο για να τους ζητήσει τα ρέστα, αλλά και για να της αφαιρέσουν τις βλεφαρίδες, αρνήθηκαν. Όχι μόνο δεν τις έβγαλαν αλλά της είπαν πως δεν πρόκειται να πάρει ποτέ τα λεφτά της πίσω. Έτσι η Jane έπρεπε να τις βγάλει μόνη της στο σπίτι, καταναλώνοντας 5 ώρες αλλά΄και δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στα μάτια της.

Οι ειδικοί λένε πως οτιδήποτε βάζεις στο πρόσωπό σου και πόσο μάλλον στα μάτια σου θα πρέπει να ελέγχεται τουλάχιστον 24 ώρες πριν για συμβατότητα με το δέρμα σου. Στο ινστιτούτο της Jane αυτό το τεστ δεν έγινε ποτέ.....

Πηγή: kamikaze.gr