Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκες στην Ταϊλάνδη κάνουν πονηρά... μαγικά με τον κόλπο τους!



Σβήνουν κεράκια, σκάνε μπαλόνια με βελάκια, ανοίγουν μπουκάλια, μπορούν ακόμα και να καπνίσουν
! Κι όλα αυτά χρησιμοποιώντας περίτεχνα τους μυς του... αιδοίου τους! Nαι, καλά ακούσατε! Τα λεγόμενα «Ping Pong Show» είναι φημισμένα σε όλη την Ταϊλάνδη και οι τουρίστες (ακόμα κι αυτοί που δεν πηγαίνουν για σεξοτουρισμό) σπεύδουν να πάρουν μια γεύση από αυτά τα κατά άλλα απαγορευμένα θεάματα!
Kείμενο: Τίτη Βελοπούλου
Από τη πρωτεύουσα Bangkok ως και τα φημισμένα νησιά της Ταϊλάνδης (Πουκέτ, Κο Σαμούι) είναι δεδομένο ότι θα βρείτε παντού μαγαζιά που προσφέρουν ένα τέτοιο θέαμα - και πιστέψτε με θα σας αφήσει άφωνους! Δεν έχει καμία σχέση με live sex, strip show ή ό,τι άλλο μπορεί να έχετε δει στη ζωή σας! Πρόκειται για ένα show όπου γυναίκες -κυρίως Ασιάτισσες- αφού χορέψουν λίγο στις μπάρες, επιδεικνύουν η καθεμία περίτρανα τι μπορούν να κάνουν επιστρατεύοντας τη δύναμη των μυών του κόλπου τους! Μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών σβήνουν κεράκια από τούρτες γενεθλίων, γράφουν με στιλό σε χαρτί «Welcome to Thailand», καπνίζουν από εκείνο το σημείο του σώματός τους, ενώ συχνό είναι το φαινόμενο να «βγάζουν» από... μέσα τους αλυσίδες ή μπαλάκια του ping pong! Οι περισσότερες από αυτές τις κοπέλες είναι πόρνες και τα show είναι παράνομα. Δεν θα δείτε πινακίδες ή κάτι άλλο που να αποδεικνύει την ύπαρξή τους.
Συνήθως υπάρχει ένα κράχτης στο πεζοδρόμιο που σας παροτρύνει να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο show, δείχνοντάς σας κάποιες φωτογραφίες και σας μεταφέρει ο ίδιος στο μέρος όπου λαμβάνει χώρα το εν λόγω θέαμα. Δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος στα συγκεκριμένα μέρη, απλά σίγουρα είναι ένα show που αγγίζει ευαίσθητες χορδές για τα δικαιώματα των γυναικών, καθώς είναι έκδηλη η εξαθλίωση της γυναικείας φύσης!
Tip: Aν βρεθείτε, ωστόσο, ποτέ στην Ταϊλάνδη και θέλετε να δείτε ένα τέτοιο show, αποφύγετε τα τουριστικά Night Market, στο κέντρο της πρωτεύουσας, και επιλέξτε ένα από αυτά που δεν έχουν ταμπέλα, στα οποία θα σας οδηγήσουν έμπειροι οδηγοί των Tuk Tuk (το χαρακτηριστικό ταξί τους). Γνωρίζουν τα καλύτερα! Η είσοδος κοστίζει γύρω στα €15 το άτομο (600Βaht) και περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό, ενώ το show διαρκεί σχεδόν μία ώρα. Oι άντρες πιθανόν να το απολαύσετε, στις γυναίκες ωστόσο μάλλον θα γεννηθούν πολλές μα πολλές απορίες!