Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια πιο φθηνή Μενεγάκη!!



Ποια είναι και ποια νομίζει ότι είναι; 


Εδώ ταιριάζει και το «ποια είναι και ποια νομίζει ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου». Ας πάρουμε την ερώτηση «ποια νομίζει ότι είναι».
Η Κωνσταντίνα λοιπόν νομίζει ότι είναι μια πάρα πολύ όμορφη και έξυπνη γυναίκα, που έχει πέσει θύμα της ζήλιας και του ανταγωνισμού που επικρατεί στην τηλεόραση. Νομίζει ότι μιλάει σωστά ελληνικά, νομίζει ότι έχει άνεση στον φακό και νομίζει ότι βρέθηκε στο πάνελ μιας εκπομπής, που είτε μας αρέσει είτε όχι, σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης, γιατί είναι καλή παρουσιάστρια και το έχει. Επίσης νομίζει ότι ασχολούνται μαζί της, γιατί η παρουσία της στο πάνελ έχει κάνει αίσθηση και ότι όλοι όσοι την κράζουν, το κάνουν γιατί φοβούνται ότι είναι το μέλλον και έρχεται να τους πάρει τη θέση.
Ωραία μέχρι εδώ; Πάμε λοιπόν στο «ποιά είναι» στ αλήθεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Είναι μια ημιμαθής ξανθιά με κακά ελληνικά και μεγάλο στήθος που βρέθηκε στην τηλεόραση λόγω της γνωστής τύχης που χαρακτηρίζει τα κορίτσια σαν κι αυτή.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά πάσα πιθανότητα έχει πολύ μεγάλο μέλλον στην τηλεόραση, τουλάχιστον στην τηλεόραση όπως την ξέρουμε, ίδια και απαράλλαχτη από τη δεκαετία του 90 να αποθεώνει την μετριότητα και τα ξανθά εξτένσιονς. Ναι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει τέλεια αυτό για το οποίο πληρώνεται και προφανώς θα συνεχίσει να το κάνει τέλεια και στο μέλλον. Εξάλλου θα μπορούσε να είναι και το back up του καναλιού σε περίπτωση που η Μενεγάκη, για παράδειγμα, πάψει να είναι η βασίλισσα του μεσημεριανού. Και θα είναι και πολύ πιο φθηνή λύση. Τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη απέδειξαν ότι το κορίτσι με τα σαρκώδη χείλη που έχει την αφέλεια οδηγό της (τι σας θυμίζει;) απέδειξαν ότι το κοινό τη θέλει. Ήταν ας πούμε μια πρώτη επίδειξη δύναμης. 


το-γαματο