Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ: Νεαρός Κύπριος είδε τη μάνα του σε τσόvτα



Έπεσε στην κυριολεξία από τα σύννεφα νεαρός, ο οποίος ενώ σέρφαρε σε ιστοσελίδα πoρνoγραφικού 
περιεχομένου αναζητώντας καuτά βίντεο, είδε έκπληκτος σε βίντεο την ίδια του την μάνα, ηλικίας 45χρόνων η οποία είναι διαζευγμένη, να ποζάρει γuμνή με τον σύντροφο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον του νεαρού, η όμορφη 45άρα μάνα από τη Λεμεσό, με το καλοδιατηρημένο σώμα, έβγαλε τα ρούχα της, άναψε τσιγάρο και έδειξε τα πλούσια στήθh της.
Στο βίντεο απεικονίζεται η 45χρονη να πληκτρολογεί στον υπολογιστή της, καθισμένη στο κρεβάτι δίπλα από τον εpωτικό παρτενέρ της και να συνομιλεί μέσω του υπολογιστή με το άτομο, ή το ζευγάρι προφανώς που βρισκόταν στο συγκεκριμένο chat.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα η 45χρονη, τους έδειξε τα γενvητικά της όpγανα, ενώ προχώρησε και σε κάποιες άλλες πράξεις χρησιμοποιώντας σεxoυαλικά βοηθήματα.
Ωστόσο οι επιτήδειοι κατέγραψαν τις σκηνές και τις ανέβασαν σε διαδικτυακό χώρο, στο οποίο απεικονίζονται και άλλες γυναίκες, η ζευγάρια να επιδίδονται σε σεxoυαλικές πράξεις.

Μετά το πρώτο σοκ ο νεαρός τηλεφώνησε στη μητέρα του εκνευρισμένος, εξυβρίζοντας την, ενώ την επόμενη μέρα μετέβη στο σπίτι της και προκάλεσε επεισόδιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι έπεσε και ξύλο μεταξύ μάνας και γιου, με τον νεαρό να χαστουκίζει την μητέρα του, η οποία μάλιστα ανταπέδωσε τα χαστούκια διώχνοντας τον γιο της από το σπίτι.
Βεβαίως, για ευνόητους λόγους, η υπόθεση δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις αρχές κατά καιρούς, φθάνουν στις αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας πληροφορίες για παρόμοια περιστατικά.
Ωστόσο τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα όταν δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία, ενώ και σε αυτή την περίπτωση ακόμα, είναι δύσκολη η διερεύνηση της υπόθεσης, αφού χιλιάδες ιστοσελίδες πopvογραφικού περιεχομένου λειτουργούν μέσω τρίτων χωρών, κυρίως της Αφρικής, ή της Λατινικής Αμερικής, οι πλείστες εκ των οποίων δεν έχουν υπογράψει καμία διμερή συμφωνία για παροχή τέτοιους είδους πληροφοριών.

Στην προκειμένη περίπτωση η αστυνομία θα διερευνούσε την υπόθεση εάν υπήρχε γραπτή καταγγελία και το έργο των αρχών θα ήταν εύκολο, εάν το συγκεκριμένο site με το βίντεο της 45χρονης υπαγόταν στη δικαιοδοσία Ευρωπαϊκής χώρας, ή των ΗΠΑ.

1 σχόλια:

WWW Videaki είπε...


Κι αυτός τι καθόταν κι εβλεπε εν τη απουσία της μαμάς δηλαδή;