Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μετανάστες έπαιξαν ξύλο με οδηγό νταλίκας !

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Αθηνών με την οδό Κανελλοπουλου, όταν μια ομάδα είκοσι Αφγανων επιτέθηκαν αναίτια σε οδηγό νταλίκα.. Μετά απο ανταλλαγή «γαλλικών», ο τεραστίων διαστάσεων Αυστριακός…. οδηγός, μαζί με τον γεροδεμένο συνοδηγό του, έρχονται στα χέρια με τους μετανάστες και λόγω της διάπλασης τους, αλλά και της σωματικής διάπλασης των μεταναστών, καταφέρνουν να τους απωθήσουν … μαζικά στο πεζοδρόμιο!
Έπεσαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τόσες πολλές «σφαλιάρες» από τους νταλικέρηδες, που ακόμα και οι οδηγοί των οχημάτων που παρακολούθησαν το περιστατικό, έμειναν ακίνητοι για να δουν την εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι ο σηματοδότης είχε ήδη πράσινο φως.
Τελικά ελάχιστα λεπτά μετά, η νταλίκα έφευγε και οι Αφγανοι που επέστρεψαν πλέον στα παλιά τους σημεία για γιουρούσια, δεν μπορούσαν να συνέλθουν από τα όσα αντιμετώπισαν. Όλα αυτά κάτω από την πλήρη απουσία της ΕΛΑΣ, η οποία νομίζει ότι το παιχνίδι του ποντικιού και της γάτας, έχει μεταφερθεί μόνο στις Ιτιές.

tromaktiko