Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ας ασχοληθούμε με Ευρολίγκα !

Φτωχό το ποδοσφαιρικό στοίχημα αυτές τις μέρες .. Έτσι αποφάσισα , μιας και είμαι πολύ πιο μπασκετόφιλος από ότι ποδοσφαιρόφιλος , να σας δώσω 2-3 στοιχηματάκια , για όσους θέλουν να παίξουν κάτι αυτές τις μέρες ... Μιλάω για αύριο Πέμπτη 9/11!

705 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Την Μαμπεργκ την δίνει με χάντικαπ 6.5 , παρ'όλα αυτά , πιστεύω πως η Ζαλγκρις θα έχει μία άνετη επικράτηση , άνω τον 10 πόντων ... Άσσος!

706 ΕΦΕΣ ΑΝΑΤΟΛΟΥ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Η περσινή φιναλιστ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εφες .. Την Μακάμπι ο ΟΠΑΠ της δίνει προβάδισμα 1.5 πόντων . Πιστεύω σε μια καλή εμφάνιση και γι αυτό θα ρισκάρω με το διπλό !

707 ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΜΙΛΑΝΟ

Πολλές μεταγραφές απο την μεριά του Μιλάνου μέσα στο καλοκαίρι . Αποτελεί μεγάλη απειλεί φέτος στην Ευρολίγκα . Το προβάδισμα της Σαρλερουα με 4.5 δεν θα συγκρατήσει το διπλό του Μιλάνου !

708 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΣΙΕΝΑ

Για μια ακόμα χρονιά η Μπαρτσελόνα θεωρείται φαβορί για τον τίτλο . Η Σιένα , μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες .. Αν και ο ΟΠΑΠ δίνε προβάδισμα 8.5 πόντων , προβλέπω άνετη επικράτηση των Καταλανών ... Οπότε ο άσσος είναι η επιλογή μας !

709 ΝΑΝΣΙ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Χμμ.. Δύσκολη απόφαση ... Μου αρέσει να πηγαίνω κόντρα σε έδρες και θα το κάνω και τώρα ! Η Νανσί ξεκινάει με 2.5 πόντους (όχι το κάτι ιδιαίτερω) , παρ'όλα αυτά το στοίχημα είναι ρίσκα , και ρισκάρω στο διπλό !

711 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πολύ δυνατός ο φετινός Παναθηναϊκός , όσο και η ΤΣΣΚΑ ! Ένα μάτς "γιγάντων" .. Η ΤΣΣΚΑ έχει χάντικαπ 1.5 , αλλά λόγω έδρας πιστεύω στον άσσο !