Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

4 έξυπνα τρικ για να δείχνετε πάντα περιποιημένη στο λεπτό

Όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το επίσημο κάλεσμα
...

μπορείτε να είστε όμορφη με γρήγορους και εύκολους τρόπους. Απλά προνοήστε!

1. Αν θέλετε το κραγιόν σας να παραμείνει αναλλοίωτο ακόμα και μετά από ένα καλό γεύμα, προτιμήστε την ματ μορφή που είναι και στα τελευταία trend. Συνήθως οι φόρμουλες τους είναι πιο σταθερές. Αν πάλι προτιμάτε το lip-gloss διαλέξτε μία φόρμουλα η οποία διαρκεί. Πλέον υπάρχουν κραγιόν που συνδυάζουν τη σταθερότητα και το χρώμα του κραγιόν με τη γυαλάδα του lip-gloss.

2. Χρησιμοποιήστε self-tan ακόμα και το χειμώνα, έτσι ώστε αν ξεθωριάσει το ρουζ σας κατά την διάρκεια της ημέρας, να έχετε από μόνες σας χρώμα και να μην φαίνεστε άτονες. Μην ξεχνάτε να το χρησιμοποιείτε και στους ώμους και τον λαιμό, ειδικά αν θέλετε να φορέσετε τοπ ή στράπλες στις επόμενες μέρες των γιορτών.

3. Για να μη γεμίζετε την τσάντα σας με πολλά διαφορετικά προϊόντα, προτιμήστε τα πολυχρηστικά, (π.χ. κρεμώδες χρώμα το οποίο απλώνεται σε μάτια χείλη και μάγουλα ή μολύβι για μάτια-χείλη) ή αυτά που είναι travel size, για να χωράνε πιο άνετα στην τσάντα σας. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ένα γρήγορο ρετούς και να βρεθείτε στο κάλεσμα που έχετε χωρίς παρακάμψει και καθυστερήσεις.

4. Έχετε πάντα μαζί μαντηλάκια που απορροφούν τη λιπαρότητα, -αν το δέρμα σας είναι πολύ λιπαρό- έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το φορτώσετε με make-up για να την καλύψετε. Φυσικά, μίαπούδρα σε compact μορφή μπορεί να είναι σωτήρια για αυτό το πρόβλημα και να ξαναδώσει στο λεπτό ματ και αψεγάδιαστο δέρμα. 
queen.gr