Επικοινωνήστε μαζί μας στο potistiriblog@gmail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Εφαγε» κλήση 3.500 ευρώ

Την περασμένη εβδομάδα, στο Καρλάιλ της Πενσυλβάνια (περίπου 200 χλμ. νοτιοδυτικά της Νέας Υόρκης, περιπολία της αστυνομίας εντόπισε ένα φορτηγό παρκαρισμένο σε...
χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου, νωρίς το πρωί.

Η στάθμευση φορτηγών απαγορεύεται σε χώρους λιανεμπορίου και αναψυχής και στο σημείο υπήρχαν τεράστιες πινακίδες που το ανέφεραν σαφώς. Ετσι, ένας αστυνομικός προσέγγισε το όχημα για να κόψει τη σχετική κλήση.

Παρατήρησε ωστόσο ότι το φορτηγό είχε διαρροή καυσίμων και ψυκτικού υγρού, έτσι, πήγε μπροστά και είδε ότι ο προφυλακτήρας του ήταν χτυπημένος και είχε σημάδια από κόκκινη μπογιά.

Ακολουθώντας τα σημάδια από τα καύσιμα και το ψυκτικό υγρό, έφτασε σε κολώνα λίγο παρακάτω στο χώρο στάθμευσης, η οποία ήταν εμφανώς χτυπημένη και είχε πάρει κλίση. Η κόκκινη βάση της είχε επάνω της κίτρινο χρώμα, ίδιο με του φορτηγού.

Κάπως έτσι, οι αρχές προσήγαγαν τον 32χρονο οδηγό του φορτηγού, Αμέρ Μεκνταντί, από την Τζόρτζια (και εμφανώς αραβικής καταγωγής), για τα περαιτέρω.

Στον έλεγχο που ακολούθησε ο Μεκνταντί αποδείχθηκε ότι δεν τηρούσε σωστά το βιβλίο κίνησης και είχε παραποιημένο εργασιακό ιστορικό. Οι παρατυπίες συνεχίστηκαν και με τα ελαστικά του οχήματος, σε βαθμό που να υποχρεωθεί η αστυνομία να χρησιμοποιήσει γερανό για την απομάκρυνση του οχήματος.

Σε συνδυασμό με την ομολογία του ότι δεν ανέφερε την σύγκρουση στην κολώνα μέσα στο χώρο στάθμευσης, οι ποινές του απέφεραν πρόστιμα 4.600 δολαρίων ή περίπου 3.500 ευρώ.

Σίγουρα πολλά χρήματα για να μην οδηγήσει λίγο παρακάτω και να βρει μία κατάλληλη θέση στάθμευσης.




e-go.gr